Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed hogy a kormány...

Mi a véleményed hogy a kormány keresztény üldözés elleni helyettes államtitkárságot hozott létre? Van -e létjogosultsága, vagy inkább eggyel több bürokrácia?

Figyelt kérdés

2016. szept. 7. 08:46
1 2 3
 11/23 ConnectCare ***** válasza:
100%

Alaptv. VII. cikk:

(3) Az állam és a vallási közösségek különváltan működnek.

Jah, tényleg.

2016. szept. 7. 10:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"húha... bezzeg én mernék maceszzabálózni"

Felőlem maceszzabálózzál. Azok is pont olyan hülyék, mint a te fajtád. Sőt, ha már itt tartunk, akkor belőlük lettetek.

Kezd már nagyon elegem lenni a sok vallásos nyomorékból.

2016. szept. 7. 10:33
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez legalább olyan, mint Horthy idején a tengerészeti minisztérium... :D Ott se volt már tenger, itt sincs keresztényüldözés.

De legalább az a jó ebben a hírben, hogy az emberek most ezen fognak csámcsogni és nem foglalkoznak továbbra sem a fontos dolgokkal.

2016. szept. 7. 10:47
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Kellett néhány jól fizető állás,pár havernak.Ezt találták ki nekik.
2016. szept. 7. 11:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk,én keresztény vagyok,de még soha nem tapasztaltam,hogy emiatt üldöznének.Még a Kádár-rendszerben sem(igaz,párttagok sem voltak a családban).Vagy egyáltalán hol a francban fog tevékenykedni ez a helyettes államtitkárság? Itthon,vagy más országokban?
2016. szept. 7. 11:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon hallottam róla mostanában, hogy valakit hátrányos megkülönböztetés ért volna kereszténysége miatt Magyarországon. Annál is inkább, mert a népszámlálás alapján a lakosság nagy része keresztény.
2016. szept. 7. 13:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Valaki elfelejtette bevenni a gyogyszeret mar megint. Senki le se szarja a keresztenyeket meg a tobbi vallasi fogyatekost.
2016. szept. 7. 15:04
 18/23 A kérdező kommentje:

Ez olyan hogy ha lesz keresztényüldözés elleni államtitkárság majd kreálnak keresztényüldözést is hogy legyen mit csinálni.

Mintha 2000 évvel le volna maradva egy egész kormány.

Valami egész más idő - tér kontinuumban élnek.

2016. szept. 7. 15:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Kellett néhány jól fizető állás,pár havernak.Ezt találták ki nekik."

Őszintén remélem, hogy tényleg csak erről van szó.

2016. szept. 7. 15:18
 20/23 anonim ***** válasza:
84%
Közeleg a 3. orbán-kormány vége. Nem lehet hosszú távon úgy hatalmon maradni, hogy az embert ilyen szinten elhagyta a realitásérzéke.
2016. szept. 7. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!