Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarország háborús...

Ha Magyarország háborús konfliktusba keveredne, de nem értenél egyet a kormány álláspontjával ebben a kérdésben, akkor is harcolnál az országért ha behívnának? Vagy mit csinálnál?

Figyelt kérdés

2016. szept. 4. 23:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
26%
Zamasunak ez nem fog tetszeni. Meg kell tisztítani a világot a halandó mocsoktól, ami már régóta fertőzi és rágja a tiszta, szent testet.
2016. szept. 5. 00:19
 12/36 Carragher_x ***** válasza:
51%

Alapjáraton akkor sem harcolnék, ha egyetértenék a dologgal, hanem polgári szolgálatot teljesítenék.

Ha az egész háborúval nem értenék egyet, akkor erősen fontolóra venném a menekülést. Nem vagyok hajlandó egy buta eszme miatt sem magamat sem a családomat feláldozni vagy veszélyeztetni.

2016. szept. 5. 00:37
 13/36 anonim ***** válasza:
6%

'Miért nem?

Ha már Erdélyig elmentünk, akkor visszafoglaljuk Etelközt is. Ha meg már ott vagyunk, akkor egyértelműen Levédiát is. Azok is magyar honok. Meg kell őket védeni.'

Csak nehogy sírásra álljon a szád, ha közben elvernek, mint szódás a lovát :D

2016. szept. 5. 01:43
 14/36 anonim ***** válasza:

'Zamasunak ez nem fog tetszeni. Meg kell tisztítani a világot a halandó mocsoktól, ami már régóta fertőzi és rágja a tiszta, szent testet.'

He???

2016. szept. 5. 01:44
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
Én elmenekülnék Svájcba. Amúgy is el akartam menekülni a 3-5 millió forintos béremért, nem kell nekem ahhoz háború...
2016. szept. 5. 01:52
 16/36 anonim ***** válasza:
22%

Semilyen formában nem harcolnék semilyen országért sem!

Először is nem kaptam katonai kiképzést!

Másodszor, ha kapnék sem érné meg, ez nem olyan mint a filmekben, eegyszer lőnek meg és nyomorékká válsz!

Fognám a pénzem, meg amit pénzzé tudnék tenni azonnal, azt gyorsan eladnám, amit meg elbírok elvinném.

be a kocsiba teletankolni aztán gó végül Irány az első vonat, vagy repülő, vagy tutaj vagy bármi, ami a kontinensről kivisz!

2016. szept. 5. 02:38
 17/36 anonim ***** válasza:
11%

# 13

Mia búmánatos francnak? Csak kalapos cigányok élnek ott meg lováriak, az a néhány székely már szanaszét szaladt..

Még Naplesbe is jutott egy bódogtalan Székely Vegán..

2016. szept. 5. 02:40
 18/36 anonim ***** válasza:
fps játék élőben. megyek.
2016. szept. 5. 06:20
 19/36 anonim ***** válasza:
87%
Nem lesz semmiféle háborús konfliktus, mert senki nem mer minket megtámadni!
2016. szept. 5. 06:27
 20/36 anonim ***** válasza:

Nem lennék hajlandó résztvenni politikai játszmákban.

# 14/19 Időpont ma 01:44

Dragon Ballt nézhetet a srác/lány. Zamasu egy isten aki ki akarja irtani az emberiséget, mert nem méltóak agresszív viselkedésük miatt az életre.

2016. szept. 5. 06:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!