Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarország háborús...

Ha Magyarország háborús konfliktusba keveredne, de nem értenél egyet a kormány álláspontjával ebben a kérdésben, akkor is harcolnál az országért ha behívnának? Vagy mit csinálnál?

Figyelt kérdés

2016. szept. 4. 23:45
1 2 3 4
 1/36 partizana ***** válasza:
69%
Mi mást tehetnél? Elmenekülhetsz maximum.
2016. szept. 4. 23:47
 2/36 anonim ***** válasza:
49%
Ha honvédő háborút vívnánk, akkor igenis harcolnék. Ha rossz háborút, akkor nem. Dezertálnék.
2016. szept. 4. 23:48
 3/36 A kérdező kommentje:
minden háború honvédő háborúnak van beállítva.
2016. szept. 4. 23:51
 4/36 anonim ***** válasza:
54%
Ha jól tudom, ha behívnak, akkor kötelező bevonulni, nem pedig "tetszik-nem tetszik" kérdése.
2016. szept. 4. 23:57
 5/36 partizana ***** válasza:
5%

"minden háború honvédő háborúnak van beállítva."

Aligha lehetne annak beállítani ha ha holnap Orbán kijelentené vissza vesszük Erdélyt és mindenkit behívna. De teszem azt erre még ráfoghatnák, de ha tovább megy azt már tényleg nem lehet "honvédő háborúnak" nevezni..

2016. szept. 5. 00:01
 6/36 anonim ***** válasza:
67%

Miért nem?

Ha már Erdélyig elmentünk, akkor visszafoglaljuk Etelközt is. Ha meg már ott vagyunk, akkor egyértelműen Levédiát is. Azok is magyar honok. Meg kell őket védeni.

2016. szept. 5. 00:06
 7/36 anonim ***** válasza:
80%
Ez még elméletileg sem lehetséges, a hivatásosokat és max tartalékkosokat hívnának be. Egyik sem vagyok. Mivel NATO tagok vagyunk ott van a professzionális haderő, civileket nem soroznának be.
2016. szept. 5. 00:07
 8/36 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem minden igaz magyar tegye fel magának a kérdést, hogy vajon Rákóczi Ferenc, a márciusi ifjak vagy épp az '56-osok harcoltak-e az aktuális hatalom érdekében. A hazám nem egyenlő a kormányommal.
2016. szept. 5. 00:09
 9/36 anonim ***** válasza:
44%

Most hagyjuk, hogy nő vagyok, mert kicsit sem fontos szerintem, nekem semmiképp. Nos, én iszonyatos mértékben paficista vagyok, mást ölni olyan, mint magamat s a saját családomat ölni (igazából ez történik, csak átvitten), annyira iszonyatosan értelmetlennek s pazarlónak tartom egy rengeteg erőforrással felnövekedett ember megölését, hogy már játékban is durva számomra az ilyesmi. Rengeteg brutális lövöldözős játékot játszom, nem arról van szó, de azért néha eszembe jut, hogy milyen nagyfokú csavart kell az embernek magában tenni érte. Élőben nagy bajban lennék, amúgyis, mint nem hivatásos, inkább csak a halálba mennék, márpedig én élni szeretek s ennek a világon semmi értelme sincs. Mások hatalmi törekvésének ne legyek már a bábja, ha lehet.

Amúgy Magyarország bizonyára amúgyis vesztene, ebben jók vagyunk mostanság. Nem a háborúzások ideje ez...

2016. szept. 5. 00:09
 10/36 anonim ***** válasza:
00:09 ez kicsit furán hangzik. Mintha "gazdasági" okokból találnád rossznak az emberek halálát.
2016. szept. 5. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!