Ha én nem szeretem a zsidókat" mert tapasztalati fenntartásaim vannak", de nem megyek oda vergődni hozzájuk, csak kérem hogy engem hagyjanak békén, akkor antiszemita vagyok?
Ahogy sejtettem,sosem tudom meg miért zsidók a cégek,pedig háromszor is megkérdeztem jól tájékozott kérdezőtől.Nem is lenne olyan nehéz a válasz,ha már ő ezt hozta fel példának.Nem baj,nem is az érvek a lényeg,csak hogy elmondhassa,hogy mennyire nem csipázza a zsidókat.
Mert a zsidók pénze van benne, és azt tudni kell hogy a zsidók a pénzért mindenre képesek. Nekik nem elég a haszon, nekik extra haszon kell mindenen. A kapcsolataikat használják és senkit nem kímélnek, zsarolnak megvesztegetnek és kizsigerelnek.
Akik a videókat csinálták azoknak van infója, de minden áruház pláza a zsidóké.
Akkor nekem kell innen elköltözni ha ide jönnek?
Hová?
Szerintem meg ezek olyan cégek,amilyeneknek leírtam(olasz,francia,stb)"Akik a videókat csinálták azoknak van infója"HAHAHA.na persze,ti mondjátok meg ki a zsidó és ki nem.Áruld már el akkor a kulcsmásoló az utcánkban zsidó?"Akik a videókat csinálták azoknak van infója" pl Magyarország egyik legnagyobb forgalmú üzletlánca is,aminek a testvértulajdonosai Gój Motorosok?
Abban igazad van,a zsidók a pénzért mindenre képesek:én is ismerek egy ilyet:mézeskalácsot árul vásárokban,hétköznap pedig sört csapol.
Te pedig egy paramagyar vagy: [link]
"Kapaszkodj meg:
Sógorom főnöke zsidó! És még mindig él a sógi! Pedig már 9 éve neki dolgozik.
Nem tudom hogy bírhatja ki, tisztelem a sógorodat mert nem gyenge. Én nem merném.
Bár lehet hogy már a sógorod is a rabszolgája, mert 9 év za nem kevés."
Elég sok zsidó üzletember van, mert sokan közülük remekül bánnak a pénzzel. Ezért a sógoromon kívül még nagyon-nagyon sok ember dolgozik nekik. Nincs a főnöknek sem baja a sógi magyarságával, mint ahogy sógoromnak sem a főnöke zsidóságával.
Szerintem a mai időkben örüljön az ember, hogy kap munkát, ne nézze, hogy a főnök milyen nemzetiségű vagy vallássú. Meg különben is mi köze hozzá? (Mint ahogyan fordítottan is, a főnököknek sem kell, hogy gondjuk legyen arra, hogy alkalmazottjuk milyen vallású vagy nemzetiségű).
Ez az egész kérdés tök beteg!
Kérdező, nem vagy Te véletlenül egy kicsit paranoiás?
Manapság szinte minden cégben találsz zsidó tőkét, már persze ha olyan tágan határozzuk meg a zsidó fogalmát, hogy egyesek teszik.
Igen, valószínűleg a videóban felsorolt kismillió cégnél dolgozó összes alkalmazott rohadtul ki van zsigerelve, és utálnak ott dolgozni. Egészen biztos:S.
De egye fen, alapíts egy saját vállalkozást, vagy dolgozz a helyi önkormányzatnál (bár ugye bizonyára a pártok mögött is zsidó tőke van), vagy egy állatmenhelyen.
Idióta!
Elég sok zsidó üzletember van, mert sokan közülük remekül bánnak a pénzzel. Ezért a sógoromon kívül még nagyon-nagyon sok ember dolgozik nekik. Nincs a főnöknek sem baja a sógi magyarságával, mint ahogy sógoromnak sem a főnöke zsidóságával
Előbb utóbb csúnán átcsöszi a sógorod, a lakását is elveszi, ez szinte biztos. Vigyázzatok rá nehogy valami baja essen.
"Előbb utóbb csúnán átcsöszi a sógorod, a lakását is elveszi, ez szinte biztos. Vigyázzatok rá nehogy valami baja essen."
Hát igen,látszik,hogy bezárt az OPNI.Eddig Napóleon volt a menő,de ma már egyre többen Göbbelßnek hiszik magukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!