Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én nem szeretem a zsidókat"...

Ha én nem szeretem a zsidókat" mert tapasztalati fenntartásaim vannak", de nem megyek oda vergődni hozzájuk, csak kérem hogy engem hagyjanak békén, akkor antiszemita vagyok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 16:49
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Kisfiú vagy még. Barbárocska, butácska. Talán megjön az eszed. Persze az is lehet, hogy nem. Akkor köttesd el magad, mert már így is túl sok fajgyűlölő van Magyarországon.
2010. ápr. 21. 17:23
 22/51 A kérdező kommentje:

mi a tapasztalatod konkrétan?

Hogy mi?

http://www.youtube.com/watch?v=Hx8U5QM1bkg&feature=PlayList&..

Mindent uralni akarnak.

2010. ápr. 21. 17:24
 23/51 anonim ***** válasza:

De én a te személyes tapasztalatodra gondolok.

Am Jézust tényleg ők ölették meg.

2010. ápr. 21. 17:25
 24/51 anonim ***** válasza:
Mármint most komolyan, OK hogy ők gyártják az ambi pur mosogatószert meg még vagy 100 ilyet, de ez még nem elég ok...
2010. ápr. 21. 17:26
 25/51 anonim ***** válasza:
Azért ez igen nyomós ok,hogy vannak zsidó cégek,mint például a 20th Century hollywoody filmstúdió,meg a calvin klein ruházat,a douwe egberts kávé.ebből egyenesen következik,hogy aki moziba megy és CK-t hord ,DE kávét iszik,vagy ott dolgozik azt kizsákmányolja a zsidó karvalytőke.Egyébként nem tudom mitől zsidó pl az Auchan vagy a coca-cola?Azért mert az elnök-vezérigazgató zsidó(szerintem nem)?
2010. ápr. 21. 17:28
 26/51 A kérdező kommentje:

Kisfiú vagy még. Barbárocska, butácska. Talán megjön az eszed. Persze az is lehet, hogy nem. Akkor köttesd el magad, mert már így is túl sok fajgyűlölő van Magyarországon.

Fogd már fel, hogy én nem gyűlölöm őket.

Felőlem éljenek 1000évig, erőben egészségben, gazdagságban.

Csak félek attól hogy kizsigerelnek, mert mindenütt ott vannak, az egész országban hatalmas a befolyásuk már így is. És nem akarom hogy a sorsom a kezükbe legyen mégjobban, mert ha rajuk mulik az életem egy 5Ft t nem ér a szemükbe.

2010. ápr. 21. 17:28
 27/51 anonim ***** válasza:

"A cigányokat lefosom, azok nem zsigerélnek ki, nem raboljár le a tetőt a fejedfelől, nem akarnak éhbérért dolgoztatni.

Azok nem képesek függőségi viszornyra kényszeríteni.

Nem kedvelem a cigókat sem, de ha belémkötnek felrugdosom őket oszt jó iccakát. De a zsidók azok kerülőúton juttatnak koldusbotra."

Hát ezt a nénikéd írta?

2010. ápr. 21. 17:30
 28/51 A kérdező kommentje:

De én a te személyes tapasztalatodra gondolok.

Am Jézust tényleg ők ölették meg.

Én nem fogok velük soha kapcsolatot teremteni, mert csak azt akarják hogy az elkötelezetjük vagy az adósuk legyek.

Utána már az életem sem lesz az enyém. Azt meg nem akarom. Egyszer majdnem bementem a csőbe, és majd nem egy zsidó céghez mentem dolgozni, még jó hogy az ott dolgozók felvilágosítottak.

2010. ápr. 21. 17:32
 29/51 anonim ***** válasza:
Ha ennyire félsz,hogy kizsigerelnek ne nézz national geographyt és ne vegyél armanit,vichyt,se mert a filmed szerint zsidó.Bár még mindig nem értem egy francia/olasz/brit cég mitől/kitől zsidó.
2010. ápr. 21. 17:32
 30/51 A kérdező kommentje:

Nem kedvelem a cigókat sem, de ha belémkötnek felrugdosom őket oszt jó iccakát. De a zsidók azok kerülőúton juttatnak koldusbotra."

Hát ezt a nénikéd írta?

Nem!

Arra utaltam, hogy a cigányok állatok, de egyenesen azok.

A zsidók meg kforgatnak, fondorlatosak, és alig várják hogy becsaphassanak.

2010. ápr. 21. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!