Ha én nem szeretem a zsidókat" mert tapasztalati fenntartásaim vannak", de nem megyek oda vergődni hozzájuk, csak kérem hogy engem hagyjanak békén, akkor antiszemita vagyok?
Az.
Én is útálom őket, mert átvertek. A zsidók már csak ilyenek.
te bubzi a cigányokat kell utálni!
A cigányokat lefosom, azok nem zsigerélnek ki, nem raboljár le a tetőt a fejedfelől, nem akarnak éhbérért dolgoztatni.
Azok nem képesek függőségi viszornyra kényszeríteni.
Nem kedvelem a cigókat sem, de ha belémkötnek felrugdosom őket oszt jó iccakát. De a zsidók azok kerülőúton juttatnak koldusbotra.
Mindenkinek jogában áll nem befeküdni nekik, így neked is, attól még, hogy nem állsz velük szóba, attól még nem vagy az.
De mit csinálsz?
Nekik az a stratégiájuk hogy mindent felvásárólnak, aztán amikor már nincs lehetőséged tőlük függetlenűl létezni, akkor kizsigerelnek. A fizu a béka segge alatt a rezsi meg az egekbe! Ők adják a munkát, ők adják a házadhoz a kölcsönk, és őnáluk költöd el a pénzed.
Ezzel semmi baj nem lenne ha nem éh bért akarnának fizetni, ha nem 5× akkor %ra mint mások, ha nem mérget adnának drágán ennei!
Nem ismerős?
Nem vettem volna észre ,hogy uralják a zsidók az országot.Csupán 1%-ot tesznek ki,és qrva nagy hülyeség,hogy mindegyik gazdag.Nekem számos zsidó ismerősöm van,voltak zsidó barátnőim(igen,azért)de sokunknak kilóg a se gge a gatyából.
Voltak nem zsidó főnökeim,dolgoztam nem zsidó cégnél,még se éreztem,hogy de kedvesek és de jól megfizetnének:egy magyar/belga vezető is lehet ugyanolyan pénzhajhász gci.Nem kell betelepedni az országba(generációk óta itt élünk),sőt amióta létezik Izrael többen költöztek innen oda ki,mint fordítva.Így is csökken az ország lakossága,talán jó is lenne.Nem vásárolunk fel mindent(jó,a múltkor én vittem el az utolsó akciós vajat a CBA-ból),jobban,mint egy magyar/osztrák tőkés.
Az a baj,hogy vallási alapon külünböztetsz meg embereket és aki nálad nem keresztény hanem zsidó az a te szemedben egy veszélyforrás.Hívhatjuk ezt akárminek(én speciel antiszemitizmusnak tartom)a lényeg a megkülünböztetés és általánosítás,amit jobb esetben az ember kínő a középiskolában,roszabb esetben felnőttként is magával cipeli.Csak sajnálni tudlak ugyanis magadat is próbálod becsapni.
De a zsidókkal kapcsolatban vannak ilyen tapasztalataim, és a Brazil fekákat akák meg is ölelem, de ugyan így az Íreket is.
Biztos hogy velem van a baj, hiszen csak a zsidókról van rosz véleményem, és nem is alaptalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!