Makrobiotika! Mi a véleményetek róla? Endometriózis miatt kezdeném el, de vannak fenntartásaim.
Hát én elolvastam..az a méregtelnítés, amikor sárga, fehér hólyagok lesznek a nyelv hátsó részén, és hogy ez a gyógyulás folyamata...na neee. ez valójában afta lesz, ami a legyengült immunrendszer miatt fog kijönni.
Ha igazán méregteleníteni akarsz, csökkentsd a napi szénhidrátot 180-200 grammra és az is teljes kiőrlésű legyen. Rengeteg zöldséget és húst egyél, ami igazi energiát fog adni . Ne hidd el az ilyet.
Ráadásul éppen tegnap láttam a tv-ben a keleti konyhákról egy összefoglalót és a ying-yang náluk nem ezt jelenti, hanem az ételek színe legyen az 5 alapelem egyensúlyában.
Sziasztok!
Kedves kerdezo,hogyan dontottel?
En is endometriozisban,pcosban,inzulin rezisztenciaban szenvedek.
Augusztusban operaltak.
Raadasul tobb mint harom eve tartanak a nogyogyaszati es urologiai betegsegeim:vulvodynia,allando fajdalom a huvelybemenetnel,hugycsonel,huvelytornacnal,allando huvelygyulladas,a tenyesztes mindig e colit es egyszer candidat mutatott ki,interestitialis cystitis es ket eve mar a kismedencem,derekam es a hatam is folyamatosan faj.
Megszamlalhatatlanul sok orvosnal,gyogyitonal voltam,rengeteg gyogymodot kiprobaltam,de semmi nem segit.
A dietak kozul a candida dietat es a szenhidrat szamlalo dietat is probaltam.
Most kezdtem el az arwen tornat Nemeth Tunde segitsegevel es a makrobiotikus etkezest Mixtay Zsuzsa segitsegevel.
Altala ajanlott homeopatias orvoshoz is elmegyek,aki spiritualis valaszterapiaval es csaladallitassal is foglalkozik.
Es bar nem ok mondtak,de csinalok egy teljes test meregtelenitest Prof. Dr. Torom Szilveszter modszerevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!