Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én nem szeretem a zsidókat"...

Ha én nem szeretem a zsidókat" mert tapasztalati fenntartásaim vannak", de nem megyek oda vergődni hozzájuk, csak kérem hogy engem hagyjanak békén, akkor antiszemita vagyok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 16:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Jujj!Egyszer majdnem elmentél egy zsidó céghez?Horribile dictu!!!De szerencsére nem húztak csőbe,így csak a qrva jó fej nem-zsidó cégekhez mentél(e film után kérdéses van-e ami nem zsidó)akik bejelentenek minimálra,kidolgoztatva a beled,mert ők aztán nem olyanok,ők nem pénzhajhászok.már-már karitatívként üzemelnek.
2010. ápr. 21. 17:36
 32/51 A kérdező kommentje:

Ha ennyire félsz,hogy kizsigerelnek ne nézz national geographyt és ne vegyél armanit,vichyt,se mert a filmed szerint zsidó.Bár még mindig nem értem egy francia/olasz/brit cég mitől/kitől zsidó.

A zsidók a világon mindenütt ott vannak.

Megbújnak egy cég neve alatt és harácsolnak, gyűjtik a vagyont. Mindegy milyen áron csak növekedjen.

Szinte minden nagy cég zsidó, és alig várja hogy csőbehúzhasson. Aztán már csak a rabszolgájuk lehetsz.

2010. ápr. 21. 17:37
 33/51 A kérdező kommentje:
A zsidóknál nincs veszélyesebb a világon.
2010. ápr. 21. 17:38
 34/51 anonim ***** válasza:
Oké,de még mindig nem értem ,az olasz armani,a francia vichy,a holland douwe egberts,a jenki kóla miért zsidó?mitől lesz azzá?akkor a cba is ,a bácshús rt, a kovács és tsai esztergaműhely is az?
2010. ápr. 21. 17:41
 35/51 A kérdező kommentje:

Lehet hogy az is, de akkor oda se megyek dolgozni, mert rabszolgát csinálnak belőlem.

De miért akar annyi zsidó idejönni? Miért nem mennek valami nagyobb országba?

2010. ápr. 21. 17:44
 36/51 anonim ***** válasza:

Kapaszkodj meg:

Sógorom főnöke zsidó! És még mindig él a sógi! Pedig már 9 éve neki dolgozik.

2010. ápr. 21. 17:47
 37/51 anonim ***** válasza:

Na talán harmadik nekifutásra:

Miért zsidó az olasz armani,afrancia vichy,a jenki kóla,a holland douwe egberts????Mitől lesz egy vállalat zsidó????

Amúgy 1947-es Izrael megalakulása óta a zsidók innen javarészt kivándoroltak.Többen mentek oda és csak töredék jön ide.Nekem is élnek ismerőseim(Magyarországról kiköltözött zsidók Izraelben)Azért,amiért egy magyar kimegy pl Ausztriába,Erdélybe.Mert ott akar élni.Pont.

2010. ápr. 21. 17:49
 38/51 A kérdező kommentje:

Kapaszkodj meg:

Sógorom főnöke zsidó! És még mindig él a sógi! Pedig már 9 éve neki dolgozik.

Nem tudom hogy bírhatja ki, tisztelem a sógorodat mert nem gyenge. Én nem merném.

Bár lehet hogy már a sógorod is a rabszolgája, mert 9 év za nem kevés.

2010. ápr. 21. 17:55
 39/51 A kérdező kommentje:

Amúgy 1947-es Izrael megalakulása óta a zsidók innen javarészt kivándoroltak.Többen mentek oda és csak töredék jön ide.Nekem is élnek ismerőseim(Magyarországról kiköltözött zsidók Izraelben)Azért,amiért egy magyar kimegy pl Ausztriába,Erdélybe.Mert ott akar élni.Pont.

Akkor hogy hogy ilyen sokan vannak még itt mindíg, hiszen teli van velük a Tv, meg a parlament?

Akkor azelőtt mennyiien lehettek?

2010. ápr. 21. 17:57
 40/51 anonim ***** válasza:
Ahogy sejtettem,sosem tudom meg miért zsidók a cégek,pedig háromszor is megkérdeztem jól tájékozott kérdezőtől.Nem is lenne olyan nehéz a válasz,ha már ő ezt hozta fel példának.Nem baj,nem is az érvek a lényeg,csak hogy elmondhassa,hogy mennyire nem csipázza a zsidókat.
2010. ápr. 21. 17:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!