Ha a fidesz helyett az DK/MSZP/Együtt/PM kerülne a hatalomra, akkor végre abbahagynák a magyarok a "orbáni Magyarország a világ legszegényebb országa" szövegeket mondani?
Folyton azt hallom, meg olvasom itt is az oldalon, hogy a "fideszi Magyarország, a világ legrosszabb ország", "ez a süllyedő hajó, innen csak menekülni kell", "balkáni maffiaputriban lakunk" stb.
Igaz, hogy a HDI szerint a világ 10%-ba benn vagyunk és a 44. helyen vagyunk (a 188-ból),
de ezt a statisztikát nyilván meghamisította a Fidesz, ezért nem hihetünk nekik.
De még akkor mégsem olyan reménytelen a helyzet.
Ha a fideszt és az Orbán diktátort lecserélnénk mondjuk az Európa-tisztelő és demokratikus Gyurcsány Ferencre, Szigetvári Viktorra vagy mondjuk a szabadelvű Fodor Gáborra, akkor a magyarok végre abbahagyják a nyivákolást, hogy "Jajj szegény mi, még Etiópia is gazdagabb tőlünk!" szövegek hajtogatását?
Tényleg, nekünk Etiópiával kell versenyezni.
Nem mondom, hogy viszonyítsuk magunkat Ausztriához, és égjen a pofánkról a bőr. - Viszonyítsuk magunkat ahhoz a Szlovéniához, amely totál nulláról indult, hasonló nyomorúságos történelemmel, mint mi. Mennyire is vagyunk tőlük leszakadva?
"Viszonyítsuk magunkat ahhoz a Szlovéniához, amely totál nulláról indult,"
jujj :D a híres gotland féle objektivitás :D
jó, viszonyítsuk Szlovénát észak nyugat magyarországhoz, és súlyozzuk, hogy é-ny mo.nak el kell tartania mgé 3* annyi embert egészségügyileg oktatásilag nyugdíjilag
ma 17:16
Szerintem te sem érted miről beszélsz.
Addig pedig szánalmas dolog a nevemet emlegetni, ameddig a sajátodat felvállalni puding vagy.
én értem miről beszélek
szlovénia egy nagyjából észak nyugat magyarországnyi terület, ahol a határok 1/3 ausztria a másik 1/3-a meg észak olaszország
végül is csak a világ legfejlettebb régiói
Te napról napra butább vagy.
Tehát azért sikeresebb Szlovénia, mert Olaszország a szomszédja?
Mexikó miért nem sikeres? Pedig ők aztán az USA mellett éldegélnek.
Ilyen elenyésző távolság, mint ami Szlovénia és Magyarország területi elhelyezkedése között van, szinte egyáltalán nem számít már a mai modern világban, főleg, hogy mind a 4 fél uniós ország.
Mesélj még. - Vagyis inkább ne, mert fájdalmas vagy.
Húha :D most aztán túltettél magadon :D.
Mexikó tudod mekkora ország? :D
Az USAval közös határvidéke egyébként viszonylag fejlett.
Az igazi süllyedő hajó kérem szépen Németország, Franciaország és úgy az EU, ahova csak úgy szambáznak be az arabok.
Viktor nem a szívem csücske, a Fideszt sem szeretem jobban, de annyit be kell látnom, hogy az MSZP alatt a fél országot eladták magánszemélyek külföldre. Orbán legalább nem csókol be tövig a nyugatnak, ahogy a sok talpnyaló tenné. Ez becsülendő! Az már más kérdés, hogy a jó külpolitika mellé elég silány belpolitika társul, és sokszor elég nagy hülyeségeket csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!