Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-gyűlölők kitől...

A Fidesz-gyűlölők kitől várják a megváltást?

Figyelt kérdés
Rengeteg végtelenségig elvakult Fidesz-gyűlölőt látni mostanában, az oldalon is akad szép számmal. Az érdekelne, hogy akik állandóan a Fideszt szapulják azok kire fognak szavazni? Mert megoldásokat nem látok, csak a gyűlölködést. Félreértés ne essék, nagyon sok mindenben nem értek egyet Orbánékkal (és magával Orbánnal egy Kövér vezette Fidesznek például sokkal jobban örülnék), de '18-ban a Fideszre fogok szavazni, mert még mindig úgy gondolom, hogy a legkisebbik rossz a sok rossz közül. Általában még az enyémhez hasonló visszafogottabb véleményekre is ugranak, lepontozzák az ilyen válaszokat. Ők/ti kire szavaztok? Mert ahogy én látom itt normálisabb opció nincsen jelenleg.

2016. aug. 26. 14:38
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele,hogy jelenleg az a fő motivációm szavazáskor,hogy 2/3-a semmiképpen ne lehessen egy magyar pártnak sem.Ha pedig ennek a veszélye nem áll fenn,akkor most először elgondolkodom,ne csatlakozzak-e a "nem szavazók" népes táborához.Mert igazából nincs olyan párt akire meggyőződésből tudnék szavazni.
2016. aug. 26. 19:59
 42/46 A kérdező kommentje:

39: "Egyszer te is magadhoz térsz és hasonló dóntést fogsz hozni, ezt itt most megjósolom neked."

Én most megjósolom neked, hogy ilyen nem lesz.:) Látom mit csinál a Fidesz, de úgy látom továbbra sincs jobb opciónk. Baloldalra mai formájában akkor se szavaznék, ha egypártrendszer lenne, a többi jelenlegi pártot pedig nem tartom elég komolynak.

2016. aug. 26. 23:05
 43/46 anonim ***** válasza:
Tudom, most ezt mondod kérdező. Most. De én jósoltam. Majd jusson eszedbe.
2016. aug. 26. 23:21
 44/46 panni100 válasza:
0%
Soha többé baloldalt a hatalomban, mert ezzek annyira hülyék, hogy ide telepítenék a migránsokat. Én nem vagyok Fidesz párti de inkább rájuk vagy a JOBBIKra szavazzok mint valamelyik baloldali hazaáruló bandára!!!
2016. aug. 29. 09:53
 45/46 anonim ***** válasza:

Ma Magyarországon nincsen rendes politikus!

Vona majd szépen koalícióra lép a princes senatus személyével, mert az ő pártja még nem tudott állami szinten lopni, választást meg soha nem fog önállóan nyerni.

2016. szept. 1. 12:57
 46/46 anonim ***** válasza:

Az előzőt kicsit pontosítanám. Ma Magyarországon van rendes politikus, több is, de a hatalomvágyó pártvezérek, és elvakult, a végtelenségig ostoba és érzelemdús híveik megszólalni sem hagyják őket, ezért nem is derülhet ki, mi lenne az álláspontjuk.

Annyit mindenesetre megtapasztaltam, hogy itt olyan, aki elemi politikai ismeretekkel rendelkezik, nincs. Ha van, mélyen hallgat. Hogy ezt miért mondom? Elolvastam a fentieket. Világossá vált, hogy megokolást nem értik (nem is kíváncsiak rá), magamban tartani viszont nem tudom. Nevezhetjük ezt szakmai ártalomnak is.

2016. szept. 1. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!