A Fidesz-gyűlölők kitől várják a megváltást?
39: "Egyszer te is magadhoz térsz és hasonló dóntést fogsz hozni, ezt itt most megjósolom neked."
Én most megjósolom neked, hogy ilyen nem lesz.:) Látom mit csinál a Fidesz, de úgy látom továbbra sincs jobb opciónk. Baloldalra mai formájában akkor se szavaznék, ha egypártrendszer lenne, a többi jelenlegi pártot pedig nem tartom elég komolynak.
Ma Magyarországon nincsen rendes politikus!
Vona majd szépen koalícióra lép a princes senatus személyével, mert az ő pártja még nem tudott állami szinten lopni, választást meg soha nem fog önállóan nyerni.
Az előzőt kicsit pontosítanám. Ma Magyarországon van rendes politikus, több is, de a hatalomvágyó pártvezérek, és elvakult, a végtelenségig ostoba és érzelemdús híveik megszólalni sem hagyják őket, ezért nem is derülhet ki, mi lenne az álláspontjuk.
Annyit mindenesetre megtapasztaltam, hogy itt olyan, aki elemi politikai ismeretekkel rendelkezik, nincs. Ha van, mélyen hallgat. Hogy ezt miért mondom? Elolvastam a fentieket. Világossá vált, hogy megokolást nem értik (nem is kíváncsiak rá), magamban tartani viszont nem tudom. Nevezhetjük ezt szakmai ártalomnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!