Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-gyűlölők kitől...

A Fidesz-gyűlölők kitől várják a megváltást?

Figyelt kérdés
Rengeteg végtelenségig elvakult Fidesz-gyűlölőt látni mostanában, az oldalon is akad szép számmal. Az érdekelne, hogy akik állandóan a Fideszt szapulják azok kire fognak szavazni? Mert megoldásokat nem látok, csak a gyűlölködést. Félreértés ne essék, nagyon sok mindenben nem értek egyet Orbánékkal (és magával Orbánnal egy Kövér vezette Fidesznek például sokkal jobban örülnék), de '18-ban a Fideszre fogok szavazni, mert még mindig úgy gondolom, hogy a legkisebbik rossz a sok rossz közül. Általában még az enyémhez hasonló visszafogottabb véleményekre is ugranak, lepontozzák az ilyen válaszokat. Ők/ti kire szavaztok? Mert ahogy én látom itt normálisabb opció nincsen jelenleg.

2016. aug. 26. 14:38
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Látom, hogy mit próbálsz elérni, de mint mondtam, gyenge stratégia.:)
2016. aug. 26. 15:48
 32/46 anonim ***** válasza:
51%
Azt látom, hogy nem igazán vagy vevő egy jobb Magyarországra, ahol kisebb a korrupció, több jut az átlagembernek és ehhez hasonlók...
2016. aug. 26. 15:49
 33/46 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező! A Fideszesek nem gyűlölködnek talán? Ők tudnak érvelni? Amíg ők voltak ellenzékben azt is megcáfolták mikor Gyurcsány azt mondta kék az ég. Most meg 6 év kormányzás után is az elmúlt 8 évet emlegetik ha egy problémát nem tudtak megoldani. Szerinted ha a kormány annyira jól végezné a dolgát lenne ennyi elégedetlen ember, ennyi tömeges tüntetés. Nyíltabban csinálják a korrupciót mint bárki más. És ebben pont ez a szomorú mert megtehetik, nem félnek a választóik haragjától. Mint írtam csakis egy teljesen új, fiatal párt hozhat megújulást. Azért mert az egész magyar politikai környezet szánalmas. Bevett gyakorlat a lopás, hazudozás, néha egy kis látszatintézkedés az emberek felé aztán vissza a kaszinóba. Ha ez így megy tényleg csak a fideszesek maradnak az országban akik pártjuk minden szavát elhiszik, lelkesen bólogatnak miközben imádott elnökük egyfajta puha diktatúrába vezeti az országukat. Sajnálom hogy nincs jobb alternatíva ebben az országban.
2016. aug. 26. 15:52
 34/46 anonim ***** válasza:
51%

De látod, a magyaroknak ez kell. Ettől elégedettek.

Még mindig a zemútnyócévvel vannak elfoglalva, ami körülbelül olyan, mintha 2008-ban még mindenki a Fideszt szidta volna.

2016. aug. 26. 15:55
 35/46 anonim ***** válasza:
38%

Csak hogy tisztázzuk. Aki úgy kezdi, hogy"...gyűlölők" az pontosan a Fidesz propagandát mondja. Nagyjából ezt az egy érzelmet tudja elképzelni, a Fidesz imádaton kívül.

De fel kell, hogy ébresszelek. Itt nem Fidesz gyűlöletről van szó. Amely csoport szemmel láthatóan és nyilvánvalóan az ország romlását idézi elő saját meggazdagodása érdekében, azt nem gyűlöljük, hanem kártékonyak tartjuk, és fellépünk ellene. Minden érzelem nélkül.

Megoldásokat akarsz hallani (olvasni)? Politikusoktól nem fogsz. Ők már kényszer alatt futnak a népszerűségük után. Még így sem tudnak olyant mondani, ami kicsit is reális, és elhiszik az emberek. De én elmondhatom neked.

Egy országban a lehetséges működést az intézményrendszere határozza meg. Ha olyan valaki jutna hatalomra, aki másképp akarja működtetni az országot, annak előbb a teljes intézményrendszert át kell alakítania. Ez demokratikus módszerekkel nem megy. Tehát ha itt valaki úgy gondolja, a Fidesz módszerei kárhozatba viszik az országot, de ő ezt rendbe szeretné tenni (akár elhiszik neki, akár nem, mert most nem erről beszélünk), akkor tehát először is diktatúrát kell bevezetnie. Ez alatt minden kártevőt felelősségre von, ebül szerzett vagyonát elkobozza, őt magát börtönbe küldi, felépít egy új intézményrendszert, átírja a törvényeket, és ha mindezzel kész, bevezetheti a demokráciát. Minden más csak széplelkű képzelgés.

Tételezd fel, hogy bárki más nyeri a választásokat, mondjuk 55%-kal, egyedül kormányt alakít. Aztán mi lesz? Elég hamar rájön, hogy ezzel az intézményrendszerrel csak demokráciának látszó diktatúrát lehet működtetni. Arra is hamar rájön, hogy mindez most neki tejel. Mitől változtatná? Nem hülye. Tehát ebben az állapotban teljesen mindegy, milyen párt kormányoz, hogy hívják a miniszterelnököt, ugyanezt teszi. Apró eltérésekkel, amennyi két ember között van.

2016. aug. 26. 15:56
 36/46 A kérdező kommentje:
Előző: köszönöm, végre valaki válaszolt a kérdésemre.
2016. aug. 26. 16:03
 37/46 anonim ***** válasza:
PM vagy LMP, legalábbis részemről.
2016. aug. 26. 17:31
 38/46 anonim ***** válasza:

Hogy hogy Fidesz gyűlölők? A szavazók 45%-a fideszes csak kb. szóval a többség a többi párttól várja a megváltást. A nem szavazók körében pedig nyilván senkitől se, mert ha lenne valaki akkor arra szavaznának.

Most akkor meg mi a kérdés?

2016. aug. 26. 18:56
 39/46 anonim ***** válasza:

Figyelj kérdező. Annyiban egyet értek veled hogy a gyűlölködők neked mennek, ha az általuk gyűlölt párttal egyet értesz valamiben. Ha én azt mondom hogy nem minden baj forrása a Gyurcsány, egész nap képesek írni rá hogy "rohadt komcsi, rohadt komcsi, hazudsz reggél éjjel me este!". Ha a Fideszről írok hogy mondjuk a menekült kérdésben részlegesen egyet értek vele, akkor nekem esnek és felsorolják az összes korrupciós gazemberséget. Ha el mondom, mert elszoktam mondani őszintén a véleményem a Jobbikról hogy Vona Gábort nem tartom hülyének, csak a szélsőséges irányát nem birom, tehát a cigányozást, a zsidózást , és akikkel körülvette magát azokat egyáltalán nem szívlelem, akkor nekem esnek hogy "micsoda egy hazaáruló vagy!" Ha meg az nem tetszik hogy Vonát értelmesnek tartom akkor meg"büdös náci"vagyok. Ez így működik. Ez ellen nem tudsz mit tenni.

De ha a Fideszről kérdezel:

A Fideszt én azért utálom mert átvert engem s kindenkit, téged is+pofátlan+hülyének néz. Ennyi. Én rá szavaztam, de a büdös életben sem többé. Legközelebb ismét balra fogok szavazni, MSZP, vagy DK, vagy LMP. Vagy ha lesz akkor Baloldali összefogás. Egyszer te is magadhoz térsz és hasonló dóntést fogsz hozni, ezt itt most megjósolom neked. Most nem hiszed de eljön az is. Erről ne kivánok többet mondani.

Azt viszont nehéz elhinni hogy azt mondtad egy Kövér vezette FIDESZT jobban szívlelnél, és nem elírtad...

Gondoltam én is rá hogy egy átformált Fidesz lehetne, de nem így. Tehát a Fideszben egy rakás van akit nem birok egyszerűen. Pl rögtön Lázár hülye vigyori képét, meg Navracsicsot, azzal együtt hogy folyik a s*@r a száján kipaterolni onnan. Ha Rogán vagy Szijjártó vezetné nem fakadnék sírva. Tehát tőlük se vagyok hanyatt esve de ők még nálam is lehetnek valakik.

2016. aug. 26. 19:36
 40/46 anonim ***** válasza:
az emigrálástól
2016. aug. 26. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!