Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-gyűlölők kitől...

A Fidesz-gyűlölők kitől várják a megváltást?

Figyelt kérdés
Rengeteg végtelenségig elvakult Fidesz-gyűlölőt látni mostanában, az oldalon is akad szép számmal. Az érdekelne, hogy akik állandóan a Fideszt szapulják azok kire fognak szavazni? Mert megoldásokat nem látok, csak a gyűlölködést. Félreértés ne essék, nagyon sok mindenben nem értek egyet Orbánékkal (és magával Orbánnal egy Kövér vezette Fidesznek például sokkal jobban örülnék), de '18-ban a Fideszre fogok szavazni, mert még mindig úgy gondolom, hogy a legkisebbik rossz a sok rossz közül. Általában még az enyémhez hasonló visszafogottabb véleményekre is ugranak, lepontozzák az ilyen válaszokat. Ők/ti kire szavaztok? Mert ahogy én látom itt normálisabb opció nincsen jelenleg.

2016. aug. 26. 14:38
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
66%

Ja. Olyan jól működtek, hogy egyből le is lettek cserélve.

2016. aug. 26. 14:53
 12/46 A kérdező kommentje:
Értem, viszont akkor ha nem értek egyet azzal, aki Horn egész politikáját a pufajka miatt húzza le akkor MSZP-imádó is vagyok, nem? És úgy gondolom túloznak akik rasszistának állítják be az egész Jobbikot. Akkor Jobbik-imádó is vagyok, ugye?:)
2016. aug. 26. 14:54
 13/46 anonim ***** válasza:
23%

"Szokásos konstruktív válaszok :D

Orbán Viktor, a Fidesz, Orbán meg a Fidesz :D

Ezzel kelnek, ezzel fekszenek."

2010 előtt folyamatosan ez ment, csak a másik oldallal.

Akkor mi is a különbség? Megmondjam? Semmi.

csak akkor azt nem értem, hogy az egyik oldalt miért kell démonizálni, a másikat meg isteníteni.

2016. aug. 26. 14:56
 14/46 A kérdező kommentje:
11: Az a csere a gyenge kampánynak és a túlzott magabiztosságnak volt köszönhető.
2016. aug. 26. 14:56
 15/46 A kérdező kommentje:

"2010 előtt folyamatosan ez ment, csak a másik oldallal.

Akkor mi is a különbség? Megmondjam? Semmi.

csak akkor azt nem értem, hogy az egyik oldalt miért kell démonizálni, a másikat meg isteníteni."

Itt eddig te voltál az egyetlen, aki igyekszik lesarkítani a dolgokat...

2016. aug. 26. 14:57
 16/46 anonim ***** válasza:

Igen.

2016. aug. 26. 14:57
 17/46 anonim ***** válasza:

"11: Az a csere a gyenge kampánynak és a túlzott magabiztosságnak volt köszönhető."

Nem. Annak volt köszönhető, hogy romlottak voltak és a szavazók jobbra vágytak.

2016. aug. 26. 14:58
 18/46 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék rá, hogy mégis hány éves voltál 2002-ben...viszont úgy látom vagy nagyon ostoba vagy vagy direktbe troll, alapvető fogalmakkal mindenesetre nem vagy tisztában.
2016. aug. 26. 15:04
 19/46 anonim ***** válasza:
58%
Én Magyarország politikai és gazdasági összeomlásától várom a megoldást. A lassú rohadás, ami most van, nem ösztönző erő a lakosság számára, hogy kicsikarja a változást. Az elhibázott gazdaságpolitika és az emiatt elvándorló (menekülő) értékes emberek talán átbillentik az országot a holtponton és amikor elkezdenek sorra összeomlani az állami szolgáltatások (nyugdíj, oktatás, egészségügy), talán rájönnek az emberek hogy nem várni kell a megváltást, hanem létrehozni.
2016. aug. 26. 15:05
 20/46 anonim ***** válasza:
51%

Valószínűleg ez lesz.

Majd szépen hoppon maradnak.

2016. aug. 26. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!