Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-gyűlölők kitől...

A Fidesz-gyűlölők kitől várják a megváltást?

Figyelt kérdés
Rengeteg végtelenségig elvakult Fidesz-gyűlölőt látni mostanában, az oldalon is akad szép számmal. Az érdekelne, hogy akik állandóan a Fideszt szapulják azok kire fognak szavazni? Mert megoldásokat nem látok, csak a gyűlölködést. Félreértés ne essék, nagyon sok mindenben nem értek egyet Orbánékkal (és magával Orbánnal egy Kövér vezette Fidesznek például sokkal jobban örülnék), de '18-ban a Fideszre fogok szavazni, mert még mindig úgy gondolom, hogy a legkisebbik rossz a sok rossz közül. Általában még az enyémhez hasonló visszafogottabb véleményekre is ugranak, lepontozzák az ilyen válaszokat. Ők/ti kire szavaztok? Mert ahogy én látom itt normálisabb opció nincsen jelenleg.

2016. aug. 26. 14:38
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:
Orbánnal, egy Kövér vezette* (vessző lemaradt)
2016. aug. 26. 14:39
 2/46 anonim ***** válasza:
68%
A Fidesz-imádók mitől várják a megváltást?
2016. aug. 26. 14:40
 3/46 anonim ***** válasza:
82%
Akkor te most ezzel a kérdéssel lényegében beismered, hogy a magyarság képtelen kitermelni magából egy értelmes és becsületes politikai erőt?
2016. aug. 26. 14:44
 4/46 A kérdező kommentje:
Erről beszélek...leírtam, hogy sok mindenben nem értek egyet a Fidesszel, de Fidesz-kijáró lettem...és még ti beszéltek elvakultságról...
 5/46 anonim ***** válasza:
75%
Én az LMP-re szavazok. (Ha még itt leszek MO-n 2018-ban). Én a megváltást egy új, fiatal, liberálisabb de egyben konzervatív pártban látom ahol a vallás nem játszik szerepet. Szép kis álom.
 6/46 Shai-Hulud ***** válasza:
68%

MEGVÁLTÁST????

Talán éppen az a baj, hogy ti a "megváltást" várjátok, ahelyett, hogy elzavarnátok már a bús 3,14csába az egész bagázzsal együtt.

2016. aug. 26. 14:46
 7/46 A kérdező kommentje:

"Akkor te most ezzel a kérdéssel lényegében beismered, hogy a magyarság képtelen kitermelni magából egy értelmes és becsületes politikai erőt?"

Nem képtelen, mert a '98-as Fidesz kormány, és előtte az Antall is jól működött. Viszont jelenleg egy olyan párt sincs, amivel teljes mértékben vagy akár majdnem teljesen tudnék szimpatizálni.

2016. aug. 26. 14:46
 8/46 anonim ***** válasza:
11%
PUTIN - tól
2016. aug. 26. 14:50
 9/46 anonim ***** válasza:
69%

Szokásos konstruktív válaszok :D

Orbán Viktor, a Fidesz, Orbán meg a Fidesz :D

Ezzel kelnek, ezzel fekszenek.

2016. aug. 26. 14:51
 10/46 anonim ***** válasza:
76%

"Erről beszélek...leírtam, hogy sok mindenben nem értek egyet a Fidesszel, de Fidesz-kijáró lettem...és még ti beszéltek elvakultságról..."

Aki a védi a Fideszt barátom, az bizony Fidesz-imádó.

Így megy ez...

2016. aug. 26. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!