Schöpflin György EP-képviselő szerint, malacfejeket kellene kitenni a határon a kerítésre, mert az majd távoltartja a migránsokat. Hogy tetszik ez az ötlet?
Figyelt kérdés
#migránsok #SchöpflinGyörgy
2016. aug. 23. 13:49
1/7 anonim válasza:
Elmeroggyant ostobaság. Megenniük nem szabad a disznóhúst, nem rettegnek tőle mint valami mumustól.
2/7 Koplárovics Béci válasza:
Én a dupla kerítést, közte tartott disznókat javaslom. Illetve javasoltam már tavaly is, ha valakinek van kedve, az visszakeresheti.
3/7 anonim válasza:
Szélsőséges esetben a muszlimok meg is ehetik a disznóhúst, a menekülés pedig eléggé annak számít.
Meg az emberek többsége alapvetően nem egy babonás jajveszékelő csőcselék, nem FÉLNEK a tilalmas dolgoktól, csupán kerülik őket. Ezen ötlet megvalósítása esetén a vallásosabbak is csak annyit tennének, hogy miután érintkeztek a disznóval, megmosakodnának, amint lehetőség nyílik rá.
De a jobboldal szerint ezek nem vallásos emberek, hiszen nőket erőszakolnak, bűnöznek, önyilkosmerénylősködnek, amiket az iszlám mind tilt. Ebben az esetben pedig a disznó miért állítaná meg őket?
4/7 PresidentEvil válasza:
Azok, akik tényleg polgárháborús övezetből jöttek és láttak már feltrancsírozott hullát, kettévágott gyereket meg lebombázott házat, vajon megijednek majd egy malactól? Akik meg csak a jobb élet reményében jönnek, többszáz kilométeres út után már azok sem fordulnak vissza egy röfi látványától. A mélysötét politikusoknak fel kéne fogni, hogy ezek nem vámpírok, hogy csak kiteszem a fokhagymát meg a szenteltvizet és elpusztulnak tőle.
5/7 anonim válasza:
" hiszen nőket erőszakolnak, bűnöznek, önyilkosmerénylősködnek, amiket az iszlám mind tilt"
Kivéve, ha az áldozatok hitetlenek, hiszen azok nem számítanak embernek.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat.Én is így gondoltam a dolgot,csak egy kicsit elbizonytalanodtam,hogy talán alábecsülöm a muszlimok ellenérzéseit a disznó iránt.
2016. aug. 23. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!