Akinek nem tetszik a Fidesz, az miért nem megy külföldre?
Nekem sem tetszenek és megyek. Számomra logikus ez a lépés.
Ha ezt tenné mindenki, akkor egy idő után csak lesnének, hogy mi ez az egész és miért nem zakatol az ország.
Én már külföldön dolgozom rég. Ám ez nem azért van mert így Fidesz, meg úgy Orbán. Gyurcsány még ennél is rosszabb volt.
Nyugaton magasabbak a bérek olyan kb. amióta az eszemet tudom, egyáltalán volt olyan, hogy itt volt magasabb az életszínvonal?
Ezért mennek ki az emberek, nem azért mert milyen patásördög az Orbán.
Ha majd '18 - ban a DK nyer (humor kategória) és nem fognak nőni hamar a bérek (nem fognak) akkor ugyanúgy húznak majd el az emberek.
Az idős szüleit tudja támogatni a külföldi keresetével.
Már miért kellene itt hagynom az országot, amit szeretek? A Fidesz mióta sajátította ki az országot, mióta azonos Magyarország a Fidesszel?
Magyarország volt a Fidesz előtt, és lesz utána is.
A Fidesz csak egy párt, ami jön és megy, én viszont már akkor is éltem, amikor még nem is létezett, és akkor is élni fogok (remélhetőleg), amikor már eltűntek a süllyesztőben. Emiatt elköltözni felesleges, viszont lehet másra szavazni.
Amíg normális körülmények között tudok élni vagy nincs más nyomós okom, addig nem szeretném vállalni a költözés nehézségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!