Miért nem tetszik apámnak hogy külföldre megyek nyaralni?
Mióta bejelentettem hogy elutazok nyaralni egy kis időre azóta apám állandóan csesztet hogy mennyi pénzt elköltöttem erre meg inkább költöttem volna a házra, számlákra stb.
Megjegyzem.. a pénzt én kerestem meg és ha ő költheti a saját pénzét piára meg cigire akkor szerintem én is megengedhetem magamnak hogy nyaralni menjek mert már 10 éve nem voltam sehol nyaralni.
ilyeneket mond hogy: "Tudod minek örülnék? ha azt mondanád hogy nem is jössz haza"
Nálam nem iszákosak a szülők, de ők se nagyon támogattak volna ilyenben, a család soha nem utazott külföldre, pedig megtehettük volna, csak a szüleim paráztak, hogy nem tudnak nyelveket, és így nem mertek nekiindulni, mikor kicsik voltunk.
Na, aztán én felnőttem, dolgozni kezdtem, és gondoltam egyet, és vettem egy retúr vonatjegyet Olaszországba, akkor még volt kedvezményem az életkorom miatt, és mivel egy héttel későbbre szólt, már nem lehetett visszaváltani. A szüleimnek már csak a jegyet mutattam meg, esélyük sem volt visszaváltatni, a pénzt viszont sajnálják kidobni, úgyhogy lebeszélni vagy akadályozni már nem próbáltak meg, de alaposan meglepődtek. 22 éves voltam akkor.
Te mennyi idős vagy? Egyedül mész vagy haverokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!