Miért nem tetszik apámnak hogy külföldre megyek nyaralni?
Mióta bejelentettem hogy elutazok nyaralni egy kis időre azóta apám állandóan csesztet hogy mennyi pénzt elköltöttem erre meg inkább költöttem volna a házra, számlákra stb.
Megjegyzem.. a pénzt én kerestem meg és ha ő költheti a saját pénzét piára meg cigire akkor szerintem én is megengedhetem magamnak hogy nyaralni menjek mert már 10 éve nem voltam sehol nyaralni.
ilyeneket mond hogy: "Tudod minek örülnék? ha azt mondanád hogy nem is jössz haza"
Miért titkolod és terelsz? Nem tértünk el, nem mindegy, hogy huszonegy-két évesen állsz így hozzá a dolgokhoz vagy már közel a 30-hoz.
Ha akarnál változtatni, azon lennél. Nyafogással nem segítesz magadon. Ott van munka, nem tudsz albérletet fizetni, oké. Más munka nem jó, csak a szakmád? Közös szálláson nem akarsz élni a munka miatt, inkább elviseled a családot, akikkel nem érzed jól magad. Egyáltalán teszel azért, hogy ne élj velük örökké és el tudj költözni, vagy maradsz a pocsolyában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!