Jeffrey Spender kérdése:
A balosainknak miért nem tetszik, hogy Trump le akarja állítani a demokráciaexportot?
Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 15:12
2/9 anonim válasza:
Hát mert a komenisták tehetnek róla.
Meg a ballipsik.
3/9 anonim válasza:
Mi ez az ökörség? A balosok túlnyomó többsége háború ellenes. Trump viszont nem az.
4/9 anonim válasza:
A tolerancia bajnokai? Mert a tolerancia bajnokai!
Jajj annak aki másképp mer gondolkozni!
5/9 anonim válasza:
"A balosok túlnyomó többsége háború ellenes."
Valamiért most mégis Clinton néni az, aki a közel kelet lángba borítása mellett látja a demokráciát, az emberi jogokat, és a világbékét.
6/9 anonim válasza:
Hillary nem képviseli a baloldalt. Ha valamit képvisel, az a jobboldal:
7/9 anonim válasza:
ja hát igen, a balosok a legszélsőségesebb internacionalisták, akiknek a saját semmitmondó eszméik másokra erőszakolása mellett csak a saját hatalmuk a fontosabb
bocs, hogy én most ebben a triviális értelemben használtam a baloldalit, mint ahogy a kérdező is így érti
8/9 anonim válasza:
Ja bocsi. Na most megyek megverem a fát. És "megverni" alatt azt értem, hogy csinálok vacsorát és megeszem, "a" alatt pedig azt, hogy utána lefekszem aludni. "fát" alatt pedig azt, hogy holnap felkelek és elmegyek dolgozni. Ha már teljesen figyelmen kívül hagyjuk még a látszatát is annak, hogy a szavaknak a bevett jelentését használjuk.
9/9 anonim válasza:
Én olyat láttam, hogy a liberálisok szidták trumpot egy cikk alatt. De Orbán nem azt mondta, hogy Trump elvei egészébe jók, csak 1-2-t emelt ki. Az nem ugyanaz, mint teljesen egyetérteni az emberrel. Én is liberális szoktam lenni, de egyetlen liberális volt csak, aki tudott szöveget értelmezni, hogy 1-2 dologban való egyetértés nem jelenti, hogy midnennel egyetért Orbán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!