Neked tetszik, hogy Vona liberalizálja a pártot? Mennyi szavazót veszíthet ezzel?
Azt nem tudom, hogy mit fognak, de engem elveszítettek.
Viszont szerintem 2018-ban kormányra nem kerülnek.
elég szomorú hogy ezért elvesztettek..ügyes vagy.
vona csak nem engedi indulni a zsebnáácikat.
itt egy szélsőjobbos oldal cikke erről ami meglepő mód nagyon objektiv..ritka az ilyen: [link]
viszont ez is részben csak a felszint karcolgatja.
vona béklyónak tartja a szélsőségeseket. a zsidózás hoz egy szavazatot és elvisz 9-et, a cigányozás hoz 4-et de elvisz 5-öt, az unióellenesség hoz 0-t és elvisz 8-at
, ha kormányozni akarnak akkor fel kell nőniük.
Ők is nagyon jól tudják, hogy a white trash szavazók nem adnak többet 20%-nál, és elijesztik a valódi középosztályt
mert hát valljuk be, a jobbik szavazói a társadalom legalacsonyabb rétegéből jönnek ki. már egy éve tart amúgy
a cukiságkampány. gyerekeket meg kiskutyákat simogat a vona 1 éve, ne mondd hogy nem tűnt fel.
a jobbik elérte a maximumot, nincs több gyűlölködő csőcselék az országban
"Még a kérdésre válaszolva, szerintem nem veszíteni fognak ezzel szavazókat hanem újakat fognak nyerni."
Nyernek újakat,de régieket is veszítenek.
Nagyobb lesz a megosztottság.
Nem kerülnek soha kormányra,gondolom ez a cél...Elevickélni a parlamentben,nem több.
"Villamosmérnök csaj neked mióta csőcselék?"
Már nem is haragudj,de elég fura ha egy hiányszakmában lévő Jobbikos:D
Általában azok a diplomások Jobbikosok,akik nem értenek semmihez,vagy Dunát lehetne belőlük rekeszteni:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!