Ez a fene nagy liberalizmus berendezkedésü világ csak nekem nem tetszik?
Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 18:47
1/24 anonim válasza:
Nekem sem tetszik.
Amúgy, az egész világ nem liberális berendezkedésű, csak Európa, Észak-Amerika.
2/24 anonim válasza:
Szerinted mi a liberalizmus? Mitől "liberalizmus berendezkedésű" valami?
3/24 Clark Kent.. válasza:
Mit értesz a liberalizmus alatt pontosan.
4/24 anonim válasza:
A klasszikus liberalizmussal nem lenne baj alapjában, mert az egyén szabadságát hirdeti. Ezzel egyetértek, de tulajdonképpen már arról van szó liberalizmus címen, hogy a fehér embert alsóbbrendűnek állítják be.
5/24 anonim válasza:
Nekem Észak Korea sokkal jobban tetszik, meg az iszlám világ. Ott nincs rohadt mocskos libsi fertő, az asszonyoknak is megvan a helye. (irónia)
6/24 anonim válasza:
Még mindig működőképesebb, mint a kommunizmus, vagy ha nem tetszik ez a felfogás találj ki és terjessz el egy új ideológiát.
7/24 anonim válasza:
"már arról van szó liberalizmus címen, hogy a fehér embert alsóbbrendűnek állítják be"
- Édes Istenem... szerintem mára ennyi internet bőven elég volt.
8/24 anonim válasza:
"Ez a fene nagy liberalizmus berendezkedésü világ...." Milyen anyagot használsz?
9/24 anonim válasza:
Nekem a jelen autokrata kleptokrácia nem tetszik.
10/24 anonim válasza:
"Még mindig működőképesebb, mint a kommunizmus"
A liberalizmusról van szó, nem a kapitalizmusról, ha érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!