Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a fene nagy liberalizmus...

Ez a fene nagy liberalizmus berendezkedésü világ csak nekem nem tetszik?

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 18:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

" Szerintem ne 1500 km-ről egy kanapéból mond meg, hogy náluk mit hogy gondolnak vagy csinálnak :)"

Aha, szóval csak a hozzátok hasonló liberálnyikok lehetnek a megmondóemberek?

Mellesleg szerintem meg nekem ne mond meg mit mondhatok kis demókrata! :)

2016. jan. 18. 10:24
 22/24 anonim ***** válasza:

ma 10:2

1. Miből gondolod, hogy én liberális lennék?

2. Miből gondolod, hogy demokrata vagyok?

Jaaa, hogy ha valaki nem ért egyet veletek, az csak és kizárólag liberális vagy hazaáruló lehet...értem.

2016. jan. 18. 16:38
 23/24 anonim ***** válasza:

"1. Miből gondolod, hogy én liberális lennék?

2. Miből gondolod, hogy demokrata vagyok?

Jaaa, hogy ha valaki nem ért egyet veletek, az csak és kizárólag liberális vagy hazaáruló lehet...értem."

Úgy ahogy nálatok "nácifasisztarasszistaxenofóbmélymagyar" és társai ha veletek nem ért egyet.

2016. jan. 18. 17:28
 24/24 anonim ***** válasza:

ma 17:28

Bocs, de én nem szoktam senkit lenácizni, vagy lefasisztázni, ha nem értek vele egyet, sőt... próbálok velük vitatkozni az adott témáról, nácizni csak azt szoktam, aki náci eszméket képvisel vagy gyilkolászni akar.

2016. jan. 18. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!