Téged nem "idegesítenek" a liberálisok akik mindent és mindenkit elfogadnak kivétel amit nem tetszik nekik?
Nekem sajnos van egy ilyen ismerősöm és beszélgettem vele sok mindenről többek között a cigánykérdésről is.
Szerinte semmi gond nincs velük ott is csak elenyésző kisebbség van aki bűnöző.Továbbá véleménye szerint a magyarok közt is ugyan úgy akad legalább annyi bűnöző mint a romák között.
Korábban már mesélte,hogy valamikor belé kötött egy 25 fős romákból álló banda miközben a Keletinél telefonált.
Mondta is,hogy egyből elrakta a telefonját, aztán végül nem bántották,de kötekedtek vele és az egyik adott neki egy zsebkendőt,hogy törölje meg az ő cipőjét (mármint a cigányét) és miután ezt megtette mindannyian hatalmas nevetés közepette tovább álltak.
Ott megállítottam,hogy az nem előítélet e,hogy elrakta a telefonját rögtön...de azt mondta,hogyha magyarok lettek volna akkor is ugyan ezt teszi.Illetve állítása szerint a bandában magyarok is voltak ezért nincs miről beszélni.
Szerinte a külseje miatt kötöttek belé,ezen kívül nem volt más okuk, és ő ezt eltudja fogadni mert az ő stílusa ütközik a romákéval és egy rocker vagy más stílusú ember ugyan úgy belé köthetett volna, itt nem azon múlott,hogy a kötekedők milyen etnikumúak voltak.
Sok hülyeséget mond ha a a cigány kérdésről esik szó vagy politikáról, szerinte az,hogy minden cigány bűnöző az ugyan olyan mint hogy minden szőke buta.(én elismerem,hogy nem mind bűnöző,de hogy a nagy részük az ,ez bizony tagadhatatlan)
Meg persze szerinte csak Magyarországon van így szerinte ez egy sz*r ország az emberek és a politika miatt is, de legjobban az embereket utálja , nem tudom mit hisz, máshol sem különbek az emberek,de ő meg van győződve,hogy csak a magyarok ilyen "bunkó és rasszista nép"
Ennek ellenére ő is magyar.
Számomra annyira felfoghatatlan az ilyen emberek látóköre,ennél még az szélsőjobbosokat is jobban eltudom viselni pedig azok se kutyák.
Na meg ha valaki liberális akkor abba nem tartozik bele,hogy elfogadják a jobboldaliak véleményét is?
Mellesleg ez az ismerősöm szintén füves, és az LMP-t tartja a legjobb pártnak is az MSZP után, mivel ők legalizálnának bizonyos kábítószereket.(vagy valami ilyesmit magyarázott)
Sajnos a liberális szó a mai világban nem az eredi liberalizmust tükrözi. A liberalizmus képes felállítani egy fordított értékrendet, ahol a legkevesebbet érőnek van a legnagyobb hatalma. Nem is értem, ha cigányokkal kapcsolatban próbálok ellenérvelni, akkor rasszista vagyok. Ha nők ellen akkor hímsoviniszta, ha gyerekek ellen, akkor porosz balfék, ha idősek ellen akkor tiszteletlen. Mindig vannak olyanok, akik nem képesek kinézni a saját fejükből, meg persze építeni nehezebb, mint rombolni. Egyszerűen lehetetlen létrehozni egy normális értékrendet, ahol mindenkinek annyi joga lenne, amennyit ér.
"csak a magyarok ilyen "bunkó és rasszista nép" " hehehe, hát ez nem előítélet? Kissé ellentmondásos a srác.
De bocsáss meg, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de most megteszem: Bárki elfogad bármit, ami tetszik nekik, úgyhogy ez nem egy információra szomjazó kérdés.
A liberalizmus ma szitokszó! A legtöbben akik használják nem is tudják mit jelent!
Kb annyira igaz a te liberalizmus leírásod mintha én azt mondanám hogy minden jobbikos polgárháborút akar a cigányokkal akár azon az áron is hogy a magyarság nagy része elpusztul. Aztán én is "finomíthatok" arra hogy természetesen nem mindenki csak a 99%...
És a vicc az hogy az emberek nagy része a fenti gondolatmenetet meg sem értette tőlem :))) Csak annyit hogy jól beszáltam a jobboldaliaknak és megvédtema libsiket...
De ha értetted:
Ne egyes kiragadott szélsőséges egyén alapján ítálkezz hanem igyekezz összképet kialakítani... Bár tudom sokaknak ez még liberálisabb nézet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!