Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Téged nem "idegesítenek" a...

Téged nem "idegesítenek" a liberálisok akik mindent és mindenkit elfogadnak kivétel amit nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos van egy ilyen ismerősöm és beszélgettem vele sok mindenről többek között a cigánykérdésről is.

Szerinte semmi gond nincs velük ott is csak elenyésző kisebbség van aki bűnöző.Továbbá véleménye szerint a magyarok közt is ugyan úgy akad legalább annyi bűnöző mint a romák között.

Korábban már mesélte,hogy valamikor belé kötött egy 25 fős romákból álló banda miközben a Keletinél telefonált.

Mondta is,hogy egyből elrakta a telefonját, aztán végül nem bántották,de kötekedtek vele és az egyik adott neki egy zsebkendőt,hogy törölje meg az ő cipőjét (mármint a cigányét) és miután ezt megtette mindannyian hatalmas nevetés közepette tovább álltak.

Ott megállítottam,hogy az nem előítélet e,hogy elrakta a telefonját rögtön...de azt mondta,hogyha magyarok lettek volna akkor is ugyan ezt teszi.Illetve állítása szerint a bandában magyarok is voltak ezért nincs miről beszélni.

Szerinte a külseje miatt kötöttek belé,ezen kívül nem volt más okuk, és ő ezt eltudja fogadni mert az ő stílusa ütközik a romákéval és egy rocker vagy más stílusú ember ugyan úgy belé köthetett volna, itt nem azon múlott,hogy a kötekedők milyen etnikumúak voltak.

Sok hülyeséget mond ha a a cigány kérdésről esik szó vagy politikáról, szerinte az,hogy minden cigány bűnöző az ugyan olyan mint hogy minden szőke buta.(én elismerem,hogy nem mind bűnöző,de hogy a nagy részük az ,ez bizony tagadhatatlan)

Meg persze szerinte csak Magyarországon van így szerinte ez egy sz*r ország az emberek és a politika miatt is, de legjobban az embereket utálja , nem tudom mit hisz, máshol sem különbek az emberek,de ő meg van győződve,hogy csak a magyarok ilyen "bunkó és rasszista nép"

Ennek ellenére ő is magyar.

Számomra annyira felfoghatatlan az ilyen emberek látóköre,ennél még az szélsőjobbosokat is jobban eltudom viselni pedig azok se kutyák.

2012. aug. 25. 20:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is liberális vagyok és elfogadom a cigány bűnözést. És nem érdekel ,hogy mit mondanak.

Lopnak? Kit érdekel toleráns vagyok feléjük.

2012. aug. 30. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!