Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van az ismerőseid közül...

Gotland kérdése:

Van az ismerőseid közül olyan, akinek a másfél éves kisfia már birtokol is egy nyaralót, ahogyan Lázár János fideszes képviselő kisfia is?

Figyelt kérdés
[link]
2016. júl. 29. 09:27
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Tehát senkinek sincs. Értem én.
2016. júl. 29. 09:45
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Igen, mert valamivel több, mint negyed óra alatt az egész ország látta a kérdésed.
2016. júl. 29. 09:49
 3/16 ConnectCare ***** válasza:
95%

Nyaralósat nem, de óvodás koromban nekem is volt saját lakásom, pedig sem a szüleim nem milliomosok, sem én nem voltam ennyire elismert homokvárépítő.

Viszont praktikusabb volt az én nevemre lakást venni, mint az ingatlanba ténylegesen beköltöző, élete végén járó dédnagymamám nevére, mert így az ő halála után az ingatlant nem érintette a hagyatéki eljárás és egyfajta gesztus is volt a család részéről, hogy hozzájárultak az akkor még ovis gyerekük jövőbeli boldogulásához.

Lázár is gondolom úgy volt vele, hogy a másfél éves gyerek úgysem lesz akadálya annak, hogy ő szabadon nyaralgasson viszont így mire felnő a gyerek, neki is lesz valamennyi vagyona. Na meg lehet nem is gond nekik, ha oszlik a vagyon papíron és nem Lázár, mint politikus tűnik kőgazdagnak.

2016. júl. 29. 09:49
 4/16 anonim ***** válasza:
49%
nem értem ezt, hát nem bízik kisfiában, hogy meg tud majd szerezni 48ezret, amiből pedig szerinte meg lehet élni? hát ennyire nem tartja a fiát ez a Lázár? ez olyan, mintha manót tenne a hóna alá, mert nem bízik abban, hogy anélkül járni fog.
2016. júl. 29. 09:53
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
*mankót tenne alá
2016. júl. 29. 09:53
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Nincs.

De hát mi nem is vagyunk olyan nagyszerűek, szorgalmasak, páratlanok, életrevalóak és sikeresek, mint Lázár Úr, aki a Miniszterelnökséget vezető miniszter, bármit is jelentsen ez.

2016. júl. 29. 09:57
 7/16 A kérdező kommentje:

ma 09:49

Nehéz lesz így mindenkinek válaszolni, ha te is csak mellébeszélsz, nem pedig válaszolsz.

2016. júl. 29. 09:58
 8/16 A kérdező kommentje:

ma 09:49

A te másfél éves gyerekednek is van/volt/lesz másfél évesen nyaraló és lakás a nevén?

2016. júl. 29. 09:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Az unokaöcsém egy házat és egy nyaralót a balatonon,most lett 1 éves:) Fodrász anya, ablakos apa, akik nagy örökséget kaptak.
2016. júl. 29. 10:04
 10/16 anonim ***** válasza:
26%

Mivan kérdező, vörös vagy az irigységtől? :D

Nem vagyok Fideszes, sőt, de azért mindenbe belekötni, így nem lesz új kormány...

2016. júl. 29. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!