Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van az ismerőseid közül...

Gotland kérdése:

Van az ismerőseid közül olyan, akinek a másfél éves kisfia már birtokol is egy nyaralót, ahogyan Lázár János fideszes képviselő kisfia is?

Figyelt kérdés
[link]
2016. júl. 29. 09:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Így van. Végül is semmi baj nincs azzal, ha ellopják a pénzünket és nekünk sokkal kevesebb jut, miközben ők milliárdosokká híznak.

Ez így teljesen természetes és örülnünk kellene neki.

2016. júl. 29. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:
15%
Az egyik balos kamuportál mutogat a másikra, de a végén sehol egy forrás :). tipikus
2016. júl. 29. 11:27
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Én jobboldali vagyok de nem hülye hogy hagynám szó nélkül hogy költsék a közpénzt ezek a férgek na erre varrjál gombot bzmeg
2016. júl. 29. 12:38
 14/16 PresidentEvil ***** válasza:
51%
Kérdező, hogy te milyen gonosz vagy! Arra nem gondoltál, hogy a kisfiú már a saját lábán áll, épp úgy, mint Orbán lánya?
2016. júl. 29. 13:42
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Már Orbán unokája is a saját lábán áll!
2016. júl. 29. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, első vagyok.

A másodikhoz hasonlóan nekem is volt a nevemen kezdő gimis koromban egy lakás és még utána pár évig. Valami jogi meg pénzügyi biszbasz miatt, nem értek hozzá annyira. Csak egy garzon.

A gimi viszont tele volt olyan gyerekekkel, akik szarul tanultak, életükben nem csináltak semmit sem. Egy szalmaszál keresztbe rakása nem sok, de még csak házimunkát sem, nem hogy esetleg rendszeresen diákmelót. És már előre új építésű panelban lakás volt neki véve egyetemi éveire (haha), új autó stb. Kedvencem, mikor a srác összetörte a Peugeot 206-ját és kapott vigaszul apucitól egy BMW z4-et. De nem voltam rosszban velük, nem utáltam őket, sőt, némelyik kifejezetten rendes ember volt. Ilyen a világ, vannak gazdagok, valakinek jobban megy a szekér, vannak szegények, vannak lopó csaló hazudó kizsákmányoló szemetek is. Nem kell szó nélkül hagyni, de megpukkadni sem érdemes miatta, mert neked sem lesz jobb, de még csak nekik sem lesz rosszabb tőle.

Persze a Fityesz köztudott, hogy olyan, amilyen. Pl. első lépésként el lehetne kezdeni kevesebb hatalmat adni a kezükbe, mert ahogy én látom, a népesség pusztán a születési rátája alapján fogy, ehhez hozzájön a kivándorlás és a pénz továbbra is csak szívva és szórva van az adófizetőktől, miközben alapvető dolgokban hiányosságokat szenved az ország.

2016. júl. 29. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!