Az hogy van, hogy akik többen nekiesnek a tanárnak azok másfél év felfüggesztettet, aki meg a Margit szigeten mutogatja magát két év letöltendőt kap?
számít a szándékosság, van-e gyereke, visszaeső.
foci eb-n is lehetne osztogatni a letöltendőket különben
A mutogatónak már nem ez volt az első esete.
A kakóscsigás is ezért megy most dutyiba.
A tanárnak nekiesőst viszont nem értem, kiemelt személy.
Egyébként ez Magyarországon tök jellemző, hogy megverték a rendőrt? Megverték a tanárt? Megverték a mentőst?Áhh x év vagy hónap felfüggesztett, plusz 50 ezer aztán helló.
ezen a tanárverők felfüggesztettjén én is meglepődtem.
A nőnek volt priusza is,madam volt és ezért már ült(qurvákat futatott, lehet hogy a saját lányait)
Valószínűleg a nő a testvérével azért ment az iskolába hogy megverje a tanárnőt.
vagyis előre kitervelten aljas indokból súlyos testi sértés kisérlete.(csoportosan elkövetve)
Ha nem cigányok akkor ezért kaptak volna simán 3 évet amit le is kellett volna ülniük!
Ha a tanárnő esetleg egyedűl maradt volna a két elkövetővel tuti sulyos sérülései lettek volna.
Simán adtam volna nekik 1-2 év letöltendőt az tuti.
És a másik estet is fura nekem is...
Pestiesen...
A fán a napozó csajokat nézve veret a facát, és ezért 2 évet kapott:-D
Furcsa a birósági itélkezés nálunk az biztos.
'Egyébként ez Magyarországon tök jellemző, hogy megverték a rendőrt? Megverték a tanárt? Megverték a mentőst?Áhh x év vagy hónap felfüggesztett, plusz 50 ezer aztán helló.'
És eljutunk odáig, hogy ezeknek a pályáknak az a maradék becsülete is elpárolog, ami még van. De hívjatok pesszimistának, aki kissé negatívabban ítéli meg a helyzetet, ha én tévednék.
Mert nálunk ilyen elmebeteg módon megy a dolog, főleg ha "kiskedvencekről" van szó.
Legalább 3 év börtön kellett volna ezeknek a "túlművelt" alakoknak!
" Egyébként ez Magyarországon tök jellemző, hogy megverték a rendőrt? Megverték a tanárt? Megverték a mentőst?"
Hát szinte hetente lehet hallani ilyenekről.
A farokrangato 2 evet kapott, de FEGYHAZBAN!!!
Valojaban nem tortent semmi komoly, hisz nincs aldozat. A no, akit a farol nezett, nem tekintheto jogilag aldozatnak, mert hozza se nyult. Es nem is a no vette eszre, hanem a jarorok. Ezert is engedtek el mindig eddig.
Egy dorzsolt ugyveddel jo kis zsetont ki tudna szedni az allambol a korabbi jogtalan eloallitasok miatt...
Azért ha rendőrt vernek, nem nézik jó szemmel, láttam én ott már becsületsértésért is letöltendőt...
A margitszigeti csóka azért kapott letöltendőt (meg kitiltást a Margitszigetről), mert a mostani bíró megunta, hogy ez már a negyedik alkalma volt, a tanárverés meg jogilag helyes, egy ilyen esetért ennyi jár idehaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!