Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szüntetik be a...

Miért nem szüntetik be a tankönyveket?

Figyelt kérdés
Szerintem teljesen feleslegessé váltak a tankönyvek. Sokkak mélyebb és szélesebb tudásanyagot lehet összeszedni pl az interneten is. Ráadásul a tankönyv pont lekorlátozza és túlságosan megköti azt hogy mit tanulnak a gyerekek mert a tanárok többsége szigorúan a tankönyv szerint halad. A másik ok hogy szerintem hatalmas pazarlás gyakorlatilag èvente több százezer könyvet kinyomtatni amiket van aki használ egy évben és annyi. Nagyon nem környezetbarát. Manapság amikor itt van a modern technológia nagyon maradi dolog tankönyveket használni.

2016. aug. 22. 16:20
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
2%
Utolsó szerintem az a buta és beszűkült tudatú ember, aki utána se néz a chemtrail jelenségnek és alapból hülyeségnek tartja. Amúgy jó jobboskodást és fityesz imádást neked. Bocs az off miatt.
2016. aug. 22. 17:28
 12/45 anonim ***** válasza:
64%
nahát egy balos chemtrail hívő :D hát már meg sem lepődök komolyan
2016. aug. 22. 17:37
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

"nahát egy balos chemtrail hívő :D hát már meg sem lepődök komolyan"

Pedig épp most lepődtél meg! :-D

2016. aug. 22. 17:42
 14/45 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nem kellene olyan gyakran változtatni a tankönyveket. A kormány is már ki tudja hanyadszor ad ki új tankönyveket, csak azért hogy a saját ideológiájukat terjesszék és egyfajta agymosást hajtsanak végre a gyerekeken. Minek kell megváltoztatni az irodalomkönyvet mikor a versek ugyanazok pl. ?Annó mikor én is iskolás voltam minden évben full új könyveket kaptam. Szerintem hülyeség ezért ennyi fát kivágni.
2016. aug. 22. 18:25
 15/45 Alain Delon ***** válasza:
Kimutatták, hogy a könyvből szerzett információ jobban megragad.
2016. aug. 22. 18:35
 16/45 anonim ***** válasza:

"csak azért hogy a saját ideológiájukat terjesszék és egyfajta agymosást hajtsanak végre a gyerekeken."

és amúgy hol lehet ezt a "saját ideológát"?

mert még a legvérbalosabb legellenségesebb történelemtanárok egyesülete is csak annyit tudott kifogásolni, hogy egy téma szempontjából sokad rangú és irreleváns középkori olajmező térképe nem középkori topográfailag pontos, valamint hogy nem beszél "eleget" a liberalizmusról (illetve annak a tökéletességéről)

2016. aug. 22. 18:47
 17/45 anonim ***** válasza:
Ha a Fidesz maradni fog meg par ciklusig akkor hamarosan az iskolasok az "Orban bolcsessegek" cimu tankonyvbol fognak tanulni :)
2016. aug. 22. 18:53
 18/45 anonim ***** válasza:
Ha a chemtrail baromság akkor miért csak néha vannak csíkok a repülők után. Ráadásul van amelyik percek alatt eltünik, de van amit órák múlva is látni
2016. aug. 22. 19:03
 19/45 anonim ***** válasza:

kondenzált rendszerek mechanikájának nézz utána...

a kerozin égésterméke elindítja a túlhűtött vízgőz kondenzációját... ez a nagy chemtrail...

inkább az a kérdés, hogyha azzal minket akarnak mérgezni, akkor miért marad fenn az égben? :O

2016. aug. 22. 19:07
 20/45 anonim ***** válasza:

"a kerozin égésterméke elindítja a túlhűtött vízgőz kondenzációját... ez a nagy chemtrail... "

Az amit írsz a hagyományos kondenzcsíkot jellenzi, de a chemtrail viselkedése egész más.

Annak, hogy miért marad meg olyan sokáig, nyilván ezer oka lehet, nyilván mivel nem tudjuk milyen anyagról-anyagokról is van szó, addig nem tudjuk erre a választ. Igazából hiteles cáfolatokat még nem hallottam vagy olvastam ebben a témában még szakemberektől sem(!), ami további gyanakvásra ad okot. De ez így volt régen is, aki annyira szkeptikus, annak ajánlanám a történelem, kiváltképp a hidegháborús időszak behatóbb tanulmányozását. Nem ez lenne az első dolog amit eltitkolnak az egyszeri polgár elől és nem is az utolsó valőszínűleg..

2016. aug. 22. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!