Ha a baloldal nyer 18ban akkor szét fogják verni az oktatást és az egészségügyet?
# 48/50 Időpont tegnap 23:02
Hívőkém, az ugye megvan, hogy a bálványod is emelt adót meg bevezetett egy tucatot? Pedig ők aztán a "prolikormány" meg "az adócsökkentés kormánya" (nem, az, hogy 6 év után kaptunk 1% SZJA-t, meg lett egy-két 5%-os ÁFÁs - ami csak azért volt, mert lőricznek disznótelepe van, ha IT-ben utazna, akkor az lenne 5%-os áfás, ebben biztos lehetsz - termékcsalád nem fogja őket igazolni), vagy legalábbis ezt hazudták magukról. :-)
# 52/52 Időpont ma 18:35
Zavar az igazság? Pedig én még kevesebbet is káromkodtam, hogy zsoltid. :-(
Lehet ez volt a probléma. Ezért nem fogok én kitüntetést kapni.
Így van, szóval mosmár legfejjebb rende hozni akarhatja.
De nem fogja rendbehozni, mert nem hoz hasznot, tehát minek? A "népbarát" politika nálunk kimerül annyiban, hogy "dögöljön meg a sok selejt,aki már úgyse tud szavazni".
Ja és szkeptikuska vagyok, mit lépjek? :P
Há!
Tisztelt barátaim és honfitársaim!
Ünnepélyesen kijelentem hogy sikerült megakadályoznunk abban a balliberális, Soros által pénzelt, migránspátyolgató hazaárulókat abban hogy szétverjék az oktatást. Megelőztük őket ebben!
Drága Fideszes virágszálaim, sokáig nyomtam az agyakba hogy gondolkozz pajtás, lehet hogy az MSZP nem volt a világ legjobbja, de a Fidesztől sem kell besz@rni...ma egy videót is találtam erre.
Nem csak a Fidesznek van módja megfogni az MSZP-t minden éremnek két oldala van. De persze ti majd most is tagadni fogtok meg terelni.
Na de miniszterelnök úr! Hát most éppen nem bevallotta a lopást? A sok birkája, meg még mindig azt hiszi hogy a liberálisok és Soros teszi tönkre az országot!
Orbán V. nagyon szépen megfogalmazta az összes fideszes választót. Könnyen manipulálható emberek, akik az M1 és a TV2 híradóját bámulják nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!