Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a baloldal nyer 18ban...

Ha a baloldal nyer 18ban akkor szét fogják verni az oktatást és az egészségügyet?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 15:06
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

# 48/50 Időpont tegnap 23:02

Hívőkém, az ugye megvan, hogy a bálványod is emelt adót meg bevezetett egy tucatot? Pedig ők aztán a "prolikormány" meg "az adócsökkentés kormánya" (nem, az, hogy 6 év után kaptunk 1% SZJA-t, meg lett egy-két 5%-os ÁFÁs - ami csak azért volt, mert lőricznek disznótelepe van, ha IT-ben utazna, akkor az lenne 5%-os áfás, ebben biztos lehetsz - termékcsalád nem fogja őket igazolni), vagy legalábbis ezt hazudták magukról. :-)

2016. aug. 23. 07:11
 52/60 A kérdező kommentje:
anyád kimoshatná már a szádat szappannal 65%
2016. aug. 23. 18:35
 53/60 anonim ***** válasza:

# 52/52 Időpont ma 18:35

Zavar az igazság? Pedig én még kevesebbet is káromkodtam, hogy zsoltid. :-(

Lehet ez volt a probléma. Ezért nem fogok én kitüntetést kapni.

2016. aug. 23. 19:45
 54/60 anonim ***** válasza:
Ha szét is akarja verni, akkor azzal már elkésett. A maffiakormányunk gyorsabb volt :(
2016. szept. 2. 15:10
 55/60 anonim ***** válasza:

Így van, szóval mosmár legfejjebb rende hozni akarhatja.

2016. szept. 2. 15:26
 56/60 anonim ***** válasza:

De nem fogja rendbehozni, mert nem hoz hasznot, tehát minek? A "népbarát" politika nálunk kimerül annyiban, hogy "dögöljön meg a sok selejt,aki már úgyse tud szavazni".

Ja és szkeptikuska vagyok, mit lépjek? :P

2016. szept. 2. 15:32
 57/60 anonim ***** válasza:
100%

Há!

Tisztelt barátaim és honfitársaim!

Ünnepélyesen kijelentem hogy sikerült megakadályoznunk abban a balliberális, Soros által pénzelt, migránspátyolgató hazaárulókat abban hogy szétverjék az oktatást. Megelőztük őket ebben!

2016. szept. 2. 16:54
 58/60 anonim ***** válasza:

Drága Fideszes virágszálaim, sokáig nyomtam az agyakba hogy gondolkozz pajtás, lehet hogy az MSZP nem volt a világ legjobbja, de a Fidesztől sem kell besz@rni...ma egy videót is találtam erre.

[link]

Nem csak a Fidesznek van módja megfogni az MSZP-t minden éremnek két oldala van. De persze ti majd most is tagadni fogtok meg terelni.

2016. szept. 2. 17:02
 59/60 anonim ***** válasza:
Na de kérem, nem azért neveltem birkákat a paraszt gyökerekből, hogy most lerombold a rezsimemet és megakadályozz engem a lopásban!
2016. szept. 2. 17:14
 60/60 anonim ***** válasza:

Na de miniszterelnök úr! Hát most éppen nem bevallotta a lopást? A sok birkája, meg még mindig azt hiszi hogy a liberálisok és Soros teszi tönkre az országot!

Orbán V. nagyon szépen megfogalmazta az összes fideszes választót. Könnyen manipulálható emberek, akik az M1 és a TV2 híradóját bámulják nap mint nap.

2016. szept. 2. 17:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!