Ha a baloldal nyer 18ban akkor szét fogják verni az oktatást és az egészségügyet?
azért menekülnek, mert nem lehet helyrehozni a 8 éves országrombolást 5 perc alatt
ki alatt kaptak egyébként ugyan ezek az emberek fizetésemelést?
és ki alatt mondta azt a miniszterelnök, hogy "itt lehet minket hagyni?"
"azért menekülnek, mert nem lehet helyrehozni a 8 éves országrombolást 5 perc alatt"
Volt erre 6 éver a Fidesznek, hogy "helyre tegye"...
Mit csinált eddig a Fidesz?
Tovább rombolt és folytatja is!!!
Béremeléssel nem lehet hazacsalogatni a kimenekült magyar dolgozókat!
ma 15:55
Az egészségügyről és az oktatásról van szó, nem a migránsokról!
Ne tereld már te is a témát, mint a Fidesz!
A Fidesznek volt 6 éve.
Jó lenne látni valami eredményt, nem csak a stadionokat és a mutyikat.
Egyébként az oktatást a Hoffman Rózsa féle .......................... (ez itt most nagyon csúny lenne) csürhe tette tönkre a Klikk létrehozásával és az iskolák államosításával.
jól tönkretette... megszüntette a gyermekmegőrzőt a gazdasági és jogi szakokon
érettségivel is lehet valaki sikeres a mekiben...
a klik előtt pedig az önkormányzatoknak voltak hatalmas adósságaik (amiket egyébként a fidesz fizetett ki, mert a szocik csak evegetáltatták őket) ugyan ez igaz a kórházakra is
Egyébként ezt bírom, ha a baloldal a kérdés, egyből jön a "de a fidesz szarabb". Emberek ne akarjunk már úgy tenni, mintha az MSZPidején annyira frankó lett volna az oktatás és az egészségügy. Nem véletlenül akarták kétségbeesésükben bevezetni a vizitdíjat, meg a tandíjat, ez is a bukásuk egyik oka volt, aki 20 felett volt akkor, az még emlékezhet mekkora viták voltak ezeken a területeken akkor is! Szóval nem várhatnánk túl sokat a baloldaltól sem, valószínűleg tovább romlana minden, vagy legalábbis én még egyik ellenzéki párttól sem hallottam egyetlen értelmes ötletet sem, hogyan kéne mindig csak az megy, hogy így szar.. na hét ötlet nélkül még szarsbb is lesz..
(És a fanatikus fidesz gyűlölőknek üzenem, nem, nem vagyok fideszes, és tisztában vagyok vele, Hogy mind az EÜ mind az oktatást romlott még azóta a fidesz alatt is, de most nem ez volt a kérdés, hanme hogy baloldal lenne, akkor mi lenne, hát ugyan ez mint most : rohadna szét minden szép lassan.
Aki azt állítja Hogy nem, az győzzön meg egy ellenzéki párt értelmes javaslatával, hogy ők min változtatnának hogy jobb legyen, önmagában attól hogy a "fidesz szar" még nem fog javulni semmi ha hatalomra kérelnek y balllerek!)
Van egy gyakoris Fideszimádó és baloldlagyűlölő válaszoló, akivel 16 meg 20 éves gyerekek szokták szabadidejükben felmosni a padlót, ha vitára kerül a sor, ő a "36%-os". De persze annyira fölkészül, hogy nem igaz, mármint saját állítása szerint.
Mibe fogadjunk, hogy ez az ő kérdése?
# 18/18 Időpont ma 16:20
Úriembernek nem illik biztosra fogadni.
egyetlen egyszer nem sikerült felmosni vele a padlót,hanem általában kimondják hogy "te ezt nem értheted" vagy "én túl felsőbbrendű vagyok, hogy megértsd, ezért nem magyarázom"
de igazából soha egyetlen egy alkalommal nem sikerült még "felmosni vele a padlót"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!