Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a baloldal nyer 18ban...

Ha a baloldal nyer 18ban akkor szét fogják verni az oktatást és az egészségügyet?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 15:06
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:

és egyébként nem az a fideszimádó, aki nem habzószájú fideszgyűlölő

tessék megmagyarázni, ott vannak a klikkel és az oktatással kapcsolatos érvek

soha nem sikerült még ezeket megcáfolni vagy úgymond "felmosni a padlót" :DD

2016. aug. 21. 16:26
 22/60 A kérdező kommentje:

de egyébkétn nyugodtan válaszolhattok a kérdsre is..

az is egy válasz, hogy

"dehogy, hallelúja baloldal"

2016. aug. 21. 16:30
 23/60 anonim ***** válasza:

19! Igaz, én kérek elnézést! :-)

(de basszus legalább próbálná meg letagadni :-D

2016. aug. 21. 16:32
 24/60 A kérdező kommentje:

trollok takarodjanak

(vagy XD "mossák fel velem a padlót")

2016. aug. 21. 16:32
 25/60 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok fideszes, meg a 36%ossal is sok vitám volt már, tehát mondhatni elfogulatlanul mondom, hogy amikor az általad említett 20on éves gyerekek állításod szerint felmosták vele y padlót, többnyire csak annyi történt, hogy kiderült hogy a 20on éves gyerekeknek semmi rálátásuk nincs az mszp idejére, ezzel semmi gond nem os lenne, de ahelyett hogy minél több idősebb embertől informálódnának róla mi volt akkor, ehelyett hangoztatják az mszp propagandáit, amivel tisztára mossák a múltat! Én szeretném, ha megbukna a fidesz kormány, de ez egy veszélyes játék, újra hatalmat akartok adni annak a kezébe, aki nem véletlenül már egyszer csúnyán elbukott?? Inkább szánalmas, ahogy teljes beleéléssel magyarázzák a 20évesek és megmondják a tutit az mszpről, holott fidesz gyűlölőként többnyire baloldali propagandákból táplálkoznak! A legfájdalmasabb, amikor valaki annyira ostoba valamihez, hogy még azt sem képes belátni hogy valamiben nem ért, sőt egyenesen úgy érzi hogy lemosta a másikat.. ez az ostobaság egyik legmélyebb állapota!
2016. aug. 21. 16:36
 26/60 anonim ***** válasza:

# 20/25 Időpont ma 16:24

Minden egyes alkalommal megtörtént. Legfeljebb miután már olyanokat hörögsz, hogy a nyolcadik kerület gazdag környék (persze, bivalyszentkereszt-alsószél-hez képest, aminek lakossága 3 nyugdíjas, meg 1 csecsemő, esetleg), hagyunk a fenébe. A galamb se ismeri be, hogy vesztett sakkban.

2016. aug. 21. 16:46
 27/60 A kérdező kommentje:

soha egyetlen alkalommal nem sikerült vitát nyerned kedves 65%

nyugodtan linkelhetnéd ezt az "összes alkalmat" ha akár csak egy is lenne, de nincs

2016. aug. 21. 16:51
 28/60 anonim ***** válasza:

ma 16:20

Akárhogy is jelentem a 36%-ost, sosem lehet eltakarítani innen, mert bármit is jelzek a Moderátor fele, nem törlik az üzenetét és nem lehet kitiltani innen!

2016. aug. 21. 16:57
 29/60 anonim ***** válasza:

Na figyelj kérdező, ezen kár vitatkozni, mert mindenjel arra mutat hogy a Fidesz alatt mentek ezek tönkre. Kész. Nem kell kimagyarázni, MSZP-seknek se hagyják hogy kimagyarázza amit akar.

Az a nagy helyzet hogy a pletyka miszerint a 36%-ossal fel szokták mosni a padlót nem hamis gyerekem. Igenis bukott bele abba hogy a Fidesz felelősségeit lemosta, az MSZP-ét pedig kiemelte. Megjegyzem ugy hogy a másik fél !!sosem!! tagadta le az MSZP felelősségeit! Nagy külömbség. Szinte hátborzongatóan ugyanaz a vízió jött az agyából amit el szoktam mondani hogy a Fideszesek agyában van.

"Gyucifer azért jótt a földre hogy mindent elpusztítson, mert ez a legjobb szórakozása, A szegény , hős Názáreti Viktor és apostolai alig tudják rendbe hozni ami a gonosz uralkodása után hátramaradt." Kísértetiesen ez a vízió. És ezzel bizny elbukja a vitáit. De ez gyakori ughogy egy MSZP-s ha nagyon akarna és lenne kedve órákig diskurálni hidd el veled is felmosná a padlót etéában is. Bizonyíték:

Egy MSZP-s taknyos 20 éves győz.

Utánna lehet nézni, akinek van kedve.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__801..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__802..

Ezeket nem publikálja a drága 36%-os a kérdéseiben..

2016. aug. 21. 16:59
 30/60 A kérdező kommentje:
foglald össze egy mondatban azt az álláspontot amivel szerinted nem tudtam mit kezdeni, és egyszer és mindenkorra megcáfolom neked
2016. aug. 21. 17:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!