Ha a baloldal nyer 18ban akkor szét fogják verni az oktatást és az egészségügyet?
" Na látod? A 73%-os világosan elmondta amit kell, amire megint nem fogsz tudni mit mondani. De gondolom nem adod fel..:)
Pedig tökéletesen leírt egy esetleges baloldali kormányt."
tudod miért nem hiszek el ebből egy szót sem?
ezért :
https://www.youtube.com/watch?v=BRHMG4dVL7c
mi is lett az "adócsökkentés, a gazdasági növekedés, és a szocális biztonság"gal?
te pedig még mindig lógsz azzal a bizonyos egymondatos összefoglalóval
Értelmesen elmondtuk százszor. Adatokkal kimutatható a javulás sok téren, 2007 elejéig, 2008-ban a romlás látható. Na ez lett az adócsökkentés, a gazdasági növekedés, és a szociális biztonság kormányával. Teljesen világos, látható, de nem koptatom tovább az ujjam, ugyse adod fel, csigázol feszt...
De mondtam te tudod, ha nem ismered be hogy nem a Fidesz találta fel a spanyolviaszt, az a te bajod. Most hanyatt estünk a diagrammodtól ugyan. "Nem számítottunk" erre...
Ne fáradj tovább, pihenj..
ja, csak nem cask szociális biztonságot említett, hanem gazdasági növekedést is és adócsökkentést is
ez a kettő pedig egyáltalán nem igaz, az első is csak hellyel közzel
tudom hogy ezerszer elmondtad már csak egyszerűen nem vagy hajlandó ezt figyelembe venni
" Teljesen világos, látható, de nem koptatom tovább az ujjam, ugyse adod fel, csigázol feszt... "
hahahah :D egymilliószor elmondod ugyan azt a hüyleséget egymilliódszor is megcáfolom mindig más szemszögből, majd a klasszikus balos kilépés
" Teljesen világos, látható, de nem koptatom tovább az ujjam, ugyse adod fel, csigázol feszt... "
gondolom ezt is odaírod a listádra, hogy "amikor felmostam a 36%ossal a padlót"
"megcáfolom mindig más szemszögből"
Azon mi a megcáfolás, hogy ha valamire nem tudsz mit mondani, akkor bevágsz egy MSZP kampány videót? :DD
Másodszor, utoljára, csak neked: az MSZP nem egyenlő a mindenkori baloldallal. Régi MSZP-s politikust kormányon senki nem akar, és nem is lesznek, soha többet. Ettől még lehet valaki baloldali. Lehet új baloldali kormány, és lesz is, előbb utóbb. Van még pár éved ezt megérteni. hajrá, sok sikert!
hát most mit mondjak?
szociális biztonságot ígértek - szó nem volt róla
adócsökkentést - emeltek
gazdasági növekedést - lemaradtunk a régiótól...
hát egyszerűen nem tudom mi az amire "büszkék tudtok lenni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!