Az október másodikai szavazásról miért hiszik ezt sokan?
Sokan azt hiszik, hogy csak néhány ezer migráns letelepítéséről lenne szó. Na de a szavazás NEM erről szól! Arról szavazunk, hogy ezen a néhány ezren kívül valamikor a jövőben letelepíthetnek-e még migránsokat hazánkba. Értitek. Itt nem csupán 1000-2000 emberről van szó. Itt arról van szó, hogy ez után a néhány ezer ember után akármennyit betelepíthetnének az országba!
Mégis mindenki azt hiszi, hogy a szavazás arra megy ki, hogy néhány ezer embert telepítsenek-e be. Miért?
"Te vagy az, Kolumbusz Kristóf? "
Szerintem nem kell elrugaszkodni a korszakunkktól, lehetne Fa Nándor is.
Kérdező, ezt eléggé rosszul tudod.
Eleve nincs is értelme annak amit írsz.
"Arról szavazunk, hogy ezen a néhány ezren kívül valamikor a jövőben letelepíthetnek-e még migránsokat hazánkba"
Valamikor a jövőben? Mikor? Mondjuk 2018-ban, vagy 3586-ban?
Ha igazad lenne, akkor legalább utalás lenne a szavazás hatályára.
Ja, várjál:
Egy népszavazás a törvény szerint csupán 4 évig köti a parlamentet. Utána újra szabad a vásár.
Akkor most miről is szavazunk?
Arról, hogy 4 évig ne lehessen ide betelepíteni senkit? Ez aztán megér 5 milliárdot. ;-)
azt hiszem mégis inkább egy kis kormányfényezés ez az egész, és a menekültekhez nem sok köze van....
Én sem támogatom hogy boldog-boldogtalant fogadjunk be európába.
Csak azt nem értem miért nem fogják fel sokan, hogy rendben, ha tudunk is ellene tenni, és magyarországra úgysem akar jönni senki, akkor majd nem lesz nálunk gond?
Ha mind németrszágba megy élősködni (tisztelet a kivételnek, aki nem), és egész európa őket fogja eltartani, akkor majd nekünk jó lesz?
Magyaroszágot ma ki tartja el? Ha bedőlnek a németek, franciák, angolok, ki fog nálunk összeszereltetni autóalkatrészeket, autókat?
Ki ad munkát a magyar mérnükirodáknak?
Szóval lehet mondani hogy úgy kell nekik, de rántanak magukkal. Maximum az érhetjük el, hogy migránsok nélkül halunk éhen.
Jól van gyerekek, kapcsoljátok be a birka gombot, aztán nyugodtan fogjátok magatokat, menjetek nemmel szavazni, nagyon nem érdekel ez az egész dolog! 5 MILLIÁRD FORINT? Tudjátok mennyi mindent lehet csinálni 5 milliárd forintból, birkák? Ha az ország szuverenitását veszélyezteti 2000 menekült, akkor nyugodtan megbélyegezhetjük azt, hogy nekünk gyenge kultúránk, van ennyi...
A másik az, hogy ez a 2000 is csak átmeneti, ez jól mutatja, hogy szinte összes második generációs bevándorló elfogja hagyni Magyarországot a kínaiakon és vietnámiakon kívül, mert ugye nekik fizet az állam, hogy reklámozzák a kínai és a vietnámi termékeket.
MAGYARUL TRANZITORSZÁG LESZÜNK, SENKI NEM FOGJA VESZÉLYEZTETNI AZ ORSZÁG SZUVERENITÁSÁT, HA ÍGY LESZ-HA ÚGY LESZ...TELJESEN MINDEGY!
Szíreket kérdeztek amúgy tavaly, hogy maradnának-e Magyarországon? Erre mi volt a válasz?
Erről arab akcentussal mondták: ,,No, Hungary is a very poor country and to be honest, i have never heard about this country "
Részemről ennyi, én lezártnak tekintem ezt a kérdést!
Sok sikert október másodikán birkák, én csak röhögni fogok rajtatok és sajnálni foglak benneteket!
Sziasztok!
Akkora bőség van az idióta hazug balos válaszokból, hogy azt sem tudom, hová kapjak:
"Elárulom miről szavazunk: A nagy büdös semmiről!"
Lehet, hogy igazad van, és így vagy úgy, de be kell fogadnunk a "menekültek" egy részét. Ha ez megtörténik, akkor ne lepődj meg, hogy vidéken, ahová a pesti jófejek telepíteni akarják majd első körben a menekültszállót, megkérdezik, hogy ugyan miért ide telepítitek, ha itt a népszavazási eredmények alapján a betelepítés támogatottsági aránya 1%, míg Budapest X. kerületében 54% (ennyi szavazott igennel, érvénytelenül, vagy nem ment el szavazni, tehát érdektelen a témában). És tudod mit, a vidéki falvacska lakosainak igaza lesz! Az eredmények a sok idióta ellen fognak majd szólni, akik azt hitték, hogy ők most húdenagyonokosak.
Ha a népszavazás eredményes lesz és nagy arányban győznek a "NEM" szavazatok, és mindezek mellett a kormány ilyen vagy olyan indokból de asszisztál a kötelező kvóta tervezetéhez, akkor kb alá is írta a saját halálos ítéletét, szinte bebetonozott egy kormányváltás lehetősége. Ha más nem is, ennyi értelme legalább lesz a dolognak.
"mesterségesen kreáljon egy olyan helyzetet"
A korlátozás nélküli kötelező menekült befogadási kvótát nem Orbánék találták ki, még ha valóban egy mesterséges, működésképtelen hülyeség is az egész.
"A végtelenhülye magyar nép pedig asszisztál ehhez mint mindig."
A végtelenül hülye fajtád meg eltakarodhatna ebből az országból, és felejtse is el, hogy valaha is itt volt. Ti vagytok a rák az ország szervezetben. Ideje lenne kigyógyulni ebből a kórságból.
"Kötelességünk lenne befogadni a menekültek ránk eső részét,AKKOR HA A MENEKÜLTEK IDE AKARNÁNAK JÖNNI"
Nézz már utána kicsit a kötelező kvótának. Az ilyen keretek között szétosztott menekültek nem választhatják meg a célországukat és a támogatásokat is csak és kizárólag abban az országban igényelhetik, ahová kirendelték őket. Ezt nem akarjuk, mivel annyira azért mindenki képben van, hogy magától egyetlen egy menekült sem jönne ide.
"Magyarország az EU tagja és ezzel elfogadtuk a ránk háruló kötelezettségeket amikor beléptünk. Ha viszont ez nem megy, akkor a kilépés lesz az egyedüli alternatíva."
Ha az EU a megkérdezésünk nélkül eldöntheti, hogy kikkel kelljen együtt élnünk a saját országunkon belül, akkor ideje is kilépnünk. De tudtommal ez az ország belügye és senki sem kényszerítheti ránk ezt a dolgot. Persze nyilván szankcionálhatják, ha ellenkezünk, de olyan mértékben nem fogják, hogy ne érje meg bennmaradnunk az EU-ban, ebben biztos vagyok.
"hanem a menedékkérők önkéntes, ideiglenes elhelyezéséről, ami magyarul azt jelenti, hogy a menedékkérők egész addig tartózkodhatnak Magyarországon, amíg a hatóság el nem bírálja menedékjogi kérelmüket"
Ez már most is működik, nem erről szól a népszavazás.
"Egy népszavazás a törvény szerint csupán 4 évig köti a parlamentet."
Ez a kérdés még csak addig sem, mivel nincs kötelező ereje. Semmi. Viszont az eredmény felhasználható bizonyos dolgokra...
"Ha az ország szuverenitását veszélyezteti 2000 menekült, akkor nyugodtan megbélyegezhetjük azt, hogy nekünk gyenge kultúránk, van ennyi..."
Kedves idióta barátom! Közel sem 2000 menekültről van szó és nem ők döntik el, hogy hol helyezik el őket, különben valóban egy sem kerülne ide... Van elég infó az Interneten, keresgélj. A Internet nem egyenlő gyuri bácsi 444-es hírportáljával.
most 2000 menekült, aztán majd legközelebb 10 meg 100szor annyi
mert ez a 1,5 millió ember a harmadik évezred népvándolásának csak az előszele, és ha ilyen hülye libsi szellemben lesz kezelve az egész, mérget vehetünk rá, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom
"A végtelenül hülye fajtád meg eltakarodhatna ebből az országból, és felejtse is el, hogy valaha is itt volt. Ti vagytok a rák az ország szervezetben. Ideje lenne kigyógyulni ebből a kórságból. "
Szélsőjobbos vitatkozás első szabálya:
"Ha valaki nem hisz a te politikai nézeteidben akkor az csak zsidó, cigány vagy balliberális lehet".
Szívecském, hagy áruljak el egy titkot:
Én is utálom a migránsokat és rasszista is vagyok, és legszívesebben kivágnám őket Európából az utolsó szálig.
Viszont van annyi eszem, hogy nem fogok a széllel szembe vizelni és ellentmondani egy összeurópai döntésnek.
Nekem fontosabb az EU tagság 1300 migráns IDEIGLENES befogadásánál. Merthogy erről van szó abban az európai döntésben.
Orbánék újabb propagandakampányához és politikai húzásához pedig nem akarok asszisztálni. Aki még mindig nem érti, hogy VALÓJÁBAN miről is szól ez a népszavazás az vagy szándékosan nem akarja megérteni, vagy egy idióta.
"Nekem fontosabb az EU tagság 1300 migráns IDEIGLENES befogadásánál. Merthogy erről van szó abban az európai döntésben. "
az eu valami gazdasági unió szerűség, nem pedig karitász szervezet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!