Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az október másodikai szavazásr...

Az október másodikai szavazásról miért hiszik ezt sokan?

Figyelt kérdés

Sokan azt hiszik, hogy csak néhány ezer migráns letelepítéséről lenne szó. Na de a szavazás NEM erről szól! Arról szavazunk, hogy ezen a néhány ezren kívül valamikor a jövőben letelepíthetnek-e még migránsokat hazánkba. Értitek. Itt nem csupán 1000-2000 emberről van szó. Itt arról van szó, hogy ez után a néhány ezer ember után akármennyit betelepíthetnének az országba!

Mégis mindenki azt hiszi, hogy a szavazás arra megy ki, hogy néhány ezer embert telepítsenek-e be. Miért?

2016. aug. 20. 13:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
51%

"Sokan azt hiszik, hogy csak néhány ezer migráns letelepítéséről lenne szó. Na de a szavazás NEM erről szól!"

Szerintem meg mindenki tudja, hogy nem erről szól. Mindenki egyetért abban is, hogy ne jöjjenek ide arabok. Viszont sokan azt is tudják, hogy semmin nem változtat a majdani eredménye, és kormánypropagandának azért túl sokba kerül. El tudod képzelni, hogy ebbe az országba jobb helyen is elférne 6-8milliárd forint? Az unió már "visszaüzent", nem érdekli. Ha kell az uniós pénz aláírjuk mi is amit a többi tagország. Ha nem nincs pénz vagy ki is lehet lépni.

2016. aug. 20. 14:13
 12/35 anonim ***** válasza:
55%

Még mindig nem értik:D

A szavazás nem dönt semmiről.Ha döntene is,akkor sem történne semmi.Kötelességünk lenne befogadni a menekültek ránk eső részét,AKKOR HA A MENEKÜLTEK IDE AKARNÁNAK JÖNNI.DE NEM AKARNAK,ÉS NEM KÉNYSZERÍTHETI ŐKET SENKI,HOGY IDE JÖJJENEK.Miért jönnének ide,ha itt gyűlölik őket?:)Nyugat-Európa(Merkel) kb. tárt karokkal várta őket.Persze most már bánják.

2016. aug. 20. 14:16
 13/35 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező fogd már fel, hogy erről nem lehet egy népszavazással dönteni. Bármi is lesz az eredménye, nem írja felül az EU-s törvényeket. Magyarország az EU tagja és ezzel elfogadtuk a ránk háruló kötelezettségeket amikor beléptünk. Ha viszont ez nem megy, akkor a kilépés lesz az egyedüli alternatíva. Bár azt nem hiszem, hogy a fidesz meglépné, mert akkor sokkal kevesebb ellopandó bevétel lenne nekik. Azért ők sem ellenségei önmaguknak.
2016. aug. 20. 14:18
 14/35 anonim ***** válasza:
58%

"az EU 800 milliós fekete-afrikait akar betelepíteni Magyarországra és ezt meg kell akadályoznunk"

Nem akar Brüsszel betelepíteni Magyarországra "800milliós fekete-afrikait", te nagyon okos!

Honnan veszed ezt a marhaságot, hogy erről van szó?

Nem az " illegális bevándorlók kötelező betelepítéséről" van szó, hanem a menedékkérők önkéntes, ideiglenes elhelyezéséről, ami magyarul azt jelenti, hogy a menedékkérők egész addig tartózkodhatnak Magyarországon, amíg a hatóság el nem bírálja menedékjogi kérelmüket, majd ennek függvényében engedik tovább a menekülteket!

Akik nem felelnek meg a célnak, azokat visszatoloncolják!

Magyarország csupán TRANZIT ZÓNA!!!

Meg amúgyis, ha nem figyelted volna a híreket, a legtöbb menekült nem akar Magyarországra letelepedni!

2016. aug. 20. 14:18
 15/35 anonim ***** válasza:
43%
ma 14:05 Csak már ne haragudj hogy hasonlíthatsz egy afrkai migránst aki papirok nélkül illegálisan lépi át a határt a német segélyek miatt egy magyar emberhez aki legálisan minden törvényt betartva vállal munkát Londonban. Tudathasadásod van?
2016. aug. 20. 14:20
 16/35 anonim ***** válasza:
27%

"Az viszont nagy marhaság és tahóság, hogy Viktor bátyátok jóp0fizik Brüsszelnek, aztán meg lázít, uszít minket Brüsszel ellen, hogy szálljunk szembe a csúúúnya-csúúúúnya EU-val! "

kisfiam! az EU nem szeret szoláglat, hanem kompromisszum, és csak azért, mert az egésznek a pénzben értendő hasznát ők fölözik le, még nem lesz joguk a támogatásokat ilyen olyan saját elhibázott lépésekre a jogos uniós források megvonásával fenyteni

2016. aug. 20. 14:20
 17/35 anonim ***** válasza:
74%

Persze, hogy nem "szeretetszolgálat" az EU, de amire szánt pénzt a Magyar Államnak Brüsszel, azt Viktorék nem arra használták fel, amire kellett volna, hanem kampányra, propagandára, plakátokra, a többit meg szépen elsikkaztották!

Úgyhogy ne csodálkozz, hogy Brüsszel EU-s forrás megvonással és egyéb szankciókkal fenyegeti a magyar kormányt!

Csak nem olyan hülye Brüsszel, hogy ne tudjon semmit Viktorék ámokfutásáról!

2016. aug. 20. 14:30
 18/35 anonim ***** válasza:
45%

,,Csak már ne haragudj hogy hasonlíthatsz egy afrkai migránst aki papirok nélkül illegálisan lépi át a határt a német segélyek miatt egy magyar emberhez aki legálisan minden törvényt betartva vállal munkát Londonban. Tudathasadásod van?"

Nem, csak én már világot láttam, éltem 12 évet Amerikában, 10 évet Németországban és most jöttem haza Dohából, Katarból, ahol 10 évet húztam le...

Mondjuk szüleim magyarok, de nem Magyarországon nőttem fel, hanem Bostonban, lehet ezért vagyok toleráns az átlagnál? :O

Itt a magyar átlag több ufót lát, mint bevándorlót, ez mennyire igaz:D

Ja, és persze, tanulj meg magyarul, nincs valami magas végzettséged, most jöttem haza Magyarországra, de már most jobban tudok magyarul, pedig te itt nőttél fel...hajjajjj

35/F

2016. aug. 20. 14:30
 19/35 anonim ***** válasza:
14%

ma 14:30

Aha, persze...

"Világot láttál", mi?

Te vagy az, Kolumbusz Kristóf? :D

2016. aug. 20. 14:33
 20/35 anonim ***** válasza:
23%

"Mondjuk szüleim magyarok, de nem Magyarországon nőttem fel, hanem Bostonban, lehet ezért vagyok toleráns az átlagnál? :O

"

1. aki migránsokat fogadnak be az nem toleráns, hanem idióta

2. a baloldal és a "toleráns"... :)...

2016. aug. 20. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!