Elmennék nyaralni, de közmunkán dolgozom október végéig. Sokan ezt hogy oldják meg?
Figyelt kérdés
5 nap szabadságom van , de olyan 2 hétre szeretnék külföldre menni , most kezdetem a közmunkát , nem tom hogy itt hogy működik.2014. aug. 12. 14:01
1/5 anonim válasza:
ha 5 nap szabadsagod van, az 1 het, es nem ketto. nem mehetsz el csak ugy kulfoldre nyaralni, mikozben kozmunkan (vagy barmilyen munkan) vagy - nem mellesleg a fonokeid helyeben ugy rugnalak ki, hogy a labad nem eri a foldet.
3/5 anonim válasza:
ha 5 napod van, akkor ne akarj 2 hétre menni. ez ennyire egyszerű! mindig alkalmazkodj ahhoz, amid van. ha 5 napod van, azzal gazdálkodj!
4/5 anonim válasza:
Gazdálkodj az 5 napoddal, és menj el úgy 9 napra (szombattól következő hét vasárnapig).
5/5 anonim válasza:
már késő ugya, de ha auguszus 20-ikát belevetted, akkor már nyersz egy napot. egyébként szerintem létezik olyan, bár én ilyennel még nem éltem, hogy fizetés nélküli szabadság a közmunkában is. sajnos nemtudom mitől függ, de ha olyan a munkáltató/főnök akkor ez egy valós dolog lehet, legfejjebb 5 nappal kevesebb fizut kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!