Elképzelhető a közeljövőben, hogy a fideszesek leállnak a balliberálisozással és elkezdenek foglalkozni az ország valós problémáival?
úgy gondolom, hogy nem a korrupcióról beszélgetünk, hanem olyan jól körülhatárolható intézkedésekről, mint a manyup rendszer megszüntetése
és egyszerűen nem lehet vitatkozni róla, mert nem ismerik, már a fogalmakat sem értik, csak lökik a dumát hogy ellopták
na persze...
szerintem a manyupon nem volt mit ellopni, hiszen egy alapból gazdaságtalan rendszer üzemeltetését vette át az állam teljes egészében
hogy hol van az a 3000 milliárd? az átvállalt kötelezettségekben, és leginkább olyan államkötvényekben (persze amiről beszélek érteni kéne amynup mibenlétét) amit így nem kell kifizetni a kereskedelmi bankoknak, akik ebből nem nyerészkednek
azt hiszik, hogy az államhoz vágtak 3000 milliárdot, pedig a valóság kb úgy nézett ki, hogy 3000 milliárd adóssága szűnt meg a magyar államnak, tehát -3000 milliárd új egyenleg 0 ft
meg persze az átvállalt nyugdíjfolyósítási kötelezettség
Nézd 36-os téged akárhányszor mostunk le ténybeli vitában te kijelented, hogy úgy jó, ahogy most van és kész és neked van igazad. Akárhányszor nekifutottunk veled a proresszív adózásnak, a közmunkaprogramnak, a manyup-nak te csak rákezdtél a trollolora.
Például ha valaki tételesen elmagyarázza neked, hogy miért rossz az egykulcsos adó közgazdaságtani tényekkel alátámasztva, akkor eltűnsz és előkerülsz itt is a süketeléssel arról, hogy "bünteték azt aki 150 ezernél blablabla.
Egyébként ha már jogászkodni akarsz, hogy te nem nyilvánítottál Fidesz ügyben, nos lehet, ennyire nem vagyok rajongód -semennyire sem- de ugye van a ráutaló magatartás is, ha pedig valaki mindig a Fidesz intézkedéseit nyalja, az igencsak fideszes.
hát pedig ez így volt... az előző rendszer büntette a 150 ezer nettót megkeresőket
és amihez hasonlítgatni szoktátok az már a megengedő szuperbruttós válságadórendszer volt
volt itt gyurcsányos valaki semmit valaki 26% SZJA-t fizet rendszer is...
milyen egyéb "cáfolat" van még? hogy az egykulcson bukott a költségvetés? hát bocs... az az emberek pénze, és nagyon úgy tűnik, hogy az állam nem jó gazda
akkor minek vegyük el?
ráadásul senki nem járt rosszul (persze kivéve a cégvezetőket, akiknek a minimálbérre bejelentésre már sajnos közteheket is kell fizetnie), mert a minimálbér emelték
közmunkások hol dolgoznának, ha nem lenne közmunka? a nagy büdös sehol, meg feketében.
erre sem tudtok soha válaszolni...
na hol vannak a cáfolatok?
ráadásul azt se felejtsük el,hogy egy minimélbéres gyerekes pár anno csak családi pótlékot kapott, most viszont ha dolgoznak is, akkor az adójukat jóváírhatják, sőt ha nem merítik ki az adójóváírást SZJAból akkor egyéb járulékokat is jóváírhatnak
na akkor ki is szarja le a szegényeket?
Pont az ilyen válaszok miatt nem lehet téged komolyan venni!
Te atyaég, még a kormányközeli közgazdászok közül is sokan bírálták az egykulcsost a nyilvánvaló hibái miatt -ezt én most neked nem fogom leírni olvass utána, neten, folyóiratokban adózással kapcsolatos könyvekben, ha már úgyis szereted a tényeket. Csak ezek a tények nem fognak tetszeni!
Meg mi ez a hülyeség, hogy a közmunkás dolgozzon közmunkán, azt hiszed ez egy szakma? Meg azt hiszed, hogy nem dolgoznak így is rengetegen feketén. Nem, nem én föladtam neked az észosztást, mert te nem ezen a világon élsz!
egyszer azért már szeretném hallani a "nyilávnvaló" édes istenem... :D önmagatok paródiái vagytok
mindig mondom, hogy ti a "nyilvánvalóra" hivatkoztok, ha nincs semmi ötletet
na szóval mik is ezek a "nyilvánvaló hibák"?
Minek írjak bármit is, téged nem érdekel a valóság, ha érdekelne, megtalálnád magad is, hogy mi a baj, meg nem írnál ekkora sületlenségeket.
Ha én most írok ide egy kétoldalas esszét arról, hogy miért rosszabb az egykulcsos adó a többkulcsosnál, akkor fognád magad és eltűnnél, aztán holnap már nyomnád újra, hogy mennyire jó az egykulcsos adó!
Te tudod mit, bizonyos tekintetben tényleg én vagyok a hülye! Trollt etteni nem szabad ugyanis, én meg egy ideje azt csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!