Elképzelhető a közeljövőben, hogy a fideszesek leállnak a balliberálisozással és elkezdenek foglalkozni az ország valós problémáival?
Nem csak a ballibjeid teremtették meg. Ők kezdték, de aztán az uraid átvették és kiteljesítették a metódust.
Fideszessel NE vitatkozz! Nekik szent a drága vezérük és minden, amit csinál.
A kérdésre: biztos, hogy nem. Lázár a napokban mondta, hogy a kormány tervei 2028-ig szólnak. Ehhez még 3 választást meg kellene nyerni nekik.
Rád férne egy kis agyhelyretétel!
mindegyik igaz... és a döglődő manyupért aztán rohadtul nem kár...
tudod egysáltalán hogy működött? szerintem rohadtul nem különben nem tolnád ezt a hazug baller dumát
tényleg? én eddig még csak gazdasági tényket hoztam fel
meg is indult a gyűlöletcunami szokásossan
hajjátok? a csávó gazdasági tényekkel operál!!! mi lesz a balos demagóg marhaságainkkal? megcáfolják a szarba! égessük meg!!
démonizáljuk!!
18:
Szóval a manyup lenyúlást még van képed dicsőíteni? Az én szememben ezzel ugyanolyan tolvaj vagy, mint a gazdáid. Kommunista féreg. Húznátok haza a Szovjetunióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!