Most mi a magyarok származása?
Bármilyen furcsa is a legújabb kutatások azt mutatják hogy egy Afrikai törzzsel a Pipapoládákkal van a legközelebbi rokoni kapcsolatunk . A felfedezés azért óriási jelentőségű mert az eddigi kutatások vagy csak nyelvi vagy csak genetikai alapon keresték őseinket .
A Piapoládák nyelve csakhogy nem alapszókincsileg megegyezik a magyarral , a hangsúlyozás a ragozás , a morfológia a szintaxis mind legalább 80%-os egyezést mutat .
Genetikailag 70%-os egyezést mutattak ki a kutatók a két nép között .
A Pipapoládák a Kongói Demokratikus Köztársaság keleti részén laknak elszigetelt társadalomban . Az esőerdő tartja el őket . 200-300 évvel ezelőtt még fejlett esőerdei kultúrában éltek de az Angol-Francia-Belga gyarmatosítók leigázták kultúrájukat és számuk ma már 2000 alá csökkent .
Eddig összesen egy Pipapolád ember nyelvét és genetikáját vizsgálták meg . Ezt az embert a Pipapoládák lakhelyétől nem messze találták a kutatók aki beszélt ráadásul magyarul is ( ez is mutatja mennyire szeretnek minket ) . A vizsgált alany nagyon lelkesen fogadta a minta vételt , pipapoládiul bíztatta az orvosokat . A magyar fülnek kissé ocsmányul hangozhat a pipapolád egyén beszéde de kimutatták nyelvészek hogy pipapolád nyelven a f*.z és a k*.va annyit jelent : " Gyere és szúrd belém a tűt és vizsgálj meg "
A vizsgálat alatt így beszélt a pipapolád őslakos :
" Mondom ne gyere felém azzal a tűvel te fa.z , mondom nem vagyok Pipapolád te k*.va , én csak a kamerás vagyok akit felbéreltetek hogy videózza le az expedíciótokat te f**.z "
A minta vétel után a vizsgált egyén kissé indulatossá vált ezért a kutatók elkábították és visszahelyezték oda ahol találták , félvén attól hogy a többi pipapolád is erőszakossá válhat a kutatók hazaindultak !
ma 22:24
Veled komoly gondok vannak hallod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!