Miért éli reneszánszát a határon túli magyarok lerománozása?
Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 14:45
2/21 anonim válasza:
Mert reneszánszát éli Magyarországon az anti-intellektualizmus.
4/21 A kérdező kommentje:
nem-e?
"tudom most jót eltrollkodsz de az efajta helyzeteknek meg van a veszélye miután a fidesz bemondásra osztogat magyar állampolgárságot a romsziknak."
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__801..
de igazából kismillió példát lehetne hozni a független véresszájú hiperbalos oldalak komment szekcióiról
2016. aug. 10. 14:53
5/21 anonim válasza:
a: utálják a magyarokat
b: fogalmuk sincs a történelemről etnikai csoportokról nemzetiségiekről
c: nem utálják a magyarokat de ezért kapják a fizetésüket ha kell akkor kiállnak az mellett hogy az ég zöld
6/21 anonim válasza:
Szerintem meg kvára mindegy. Engem nem zavarna, külföldön is volt, hogy kevertek minket a lengyelekkel. Kit izgat? :)
7/21 tetro válasza:
14.53
ha azt mondom, hogy te egy madár vagy, akkor tombol az egymás lemadarazásának reneszánsza?
8/21 anonim válasza:
7 nem akkor tombol ha te és még mondjuk egy rakás másik megteszi ezt valamilyen fórumokon rendszeresen
9/21 A kérdező kommentje:
tetro, nyugodtan írd le, hogy azért románozol, mert a fideszgyűlöleteddel most éppen az vág egybe de egyébként nem utálod a határon túli magyarokat, de kellett nekik a célkeresztetekbe kerülni :))
2016. aug. 10. 15:04
10/21 anonim válasza:
Gyertek fel facebookra libsi csoportokba, úgy utálják a Erdélyi magyarokat pl, hogy csaucsesztku bácsit kívánják vissza. Ott az a jó, hogy látod ha megossza mit dolgozik, és azért ilyen kijelentések egy kormányhivatalba dolgozó embertől mondjuk kicsit elgondolkodtató. Ez ügye azért van mert... sajna sok a tudatlan ember. ÉS ezek szavazhatnak. Jó mondjuk én is szavazhatok, de nem lógtam töri óráról és nem vagyok pártkatona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!