Elképzelhető a közeljövőben, hogy a fideszesek leállnak a balliberálisozással és elkezdenek foglalkozni az ország valós problémáival?
22
Nekem jobboldaliként nincsen pártom ebben az országban. A Fidesz meg még a baloldalt is felülmúlta a kommunista politikában.
"Szóval a manyup lenyúlást még van képed dicsőíteni?"
soha egyetlen érvet nem tudtál még felhozni a kedvenc rabló félkommunista manyupod mellett
és gondolom most sem fogsz...
halálra ítélt konstrukció az istenért...
hát olvasd már el! [link]
"Ja, és hol vannak az egyénileg vezetett számlák birka elvtárs?"
Te engem ne birkázzál, mert te vagy itt a főgyűlölő fűhülye. Aki minden szart elhisz, csak gyűlölködni lehessen...
itt van kisfiam!
20! Valahol megértelek!
Akárhányszor beléd botlottam egy szikra kétely nélkül mantráztad az épp aktuális kormánypropagandát, sajnos neked az a tény, amit kétkedés és gondolkodás nélkül elhiszel, épp ez a baj, csak annyira elborítja az agyadat ez a fideszimádat, hogy észre sem veszed, hogy ostobaságokat írsz le emiatt, és még soha egyetlen önálló gondolatoddal nem találkoztam.
Ha belefutsz valami olyanba, amin gondolkodni kell vagy épp nem beszélt róla még a kormányinfón Lázár, akkor szinte mindig eltűnsz.
Téged nem kell démonizálni, ha annyit mondok, hogy "tudod a 36%-os fideszes" akkor lassan már mindenki kapcsol. Utoljára ilyen hírneve a wartburgosnak volt, jelentős különbség, hogy ő trollkodott, sajnos rajtad ezt nem érzem. :-(
27:
Ki volt az a wartburgos? Tudsz linkelni tőle?
Amúgy ez a Fideszes figura sem 100, hogy nem trollkodik. Vagy nagyon jól trollkodik, vagy nagyon durván ostoba.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__598..
Egy ős "wartburgos" kérdés még 2014-ből. Azóta a "pálinkázgatva wartburg szerelés" egy GYK-s mém itt a pol rovatban.
"Téged nem kell démonizálni, ha annyit mondok"
te azt hoztad fel, hogy szerintem mindenkinek lekéne vágni a balkezét, és akkor nem lenne több balos
azért az érveim ettől kicsit messze vannak :)
főleg, hogy ebben a témában sem tudtatok tételesen megcáfolni
azt már nem is mondom, hogy egyetlen egy alkalommal nem nyilvánítottam véleményt a fideszről semmilyen értelemben, és bár tudom hogy azárt gyűlöltök mert negatív véleményt nem írtam és az nálatok már egyértelműen pozitív, mindig a ténybeli tudásotok borzalmas hiányára hívom fel a figyelmeteket, amiből általában semmit sem vagytok hajlandóak tanulni
ott a példa az ezerszer elmagyarázott manyup
... Már megint baloldal-jobboldal. Az ugye megvan, hogy ez csak egy színjáték és a két oldal max annyiban különbözik egymástól, hogy mennyit lop és mennyi kenőpénzt vár el egy-egy zsíros munkáért...
Gyakorlatilag egypártrendszer van, csak a sok hülye prolinak kell a cirkusz. Ahogy elnézem itt is vannak jó páran, különben nem estek volna egymás torkának.
De a gyengébbek kedvéért: Fidesz=MSZP=MDF=SZDSZ=Jobbik=LMP=stb..
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak: Soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!