Fideszesek! Miért nem válaszoltok soha, hogy miért szavazta meg a pártotok a titoktörvényt mszp-vel az élen?
nah azt hiszem megtaláltam, valszeg ez az, a dátumok stimmelnek:
lent nézd a szavazatokat a:
Szavazások az önálló irományról -nál
meg tudod nézni azt is, hogy ki szavazott igennel és ki nemmel, név szerint.
a szavazatok is stimmelnek, írta index, hogy pl szdsz-esek szavaztak ellene, ez is stimmel, ez lesz az.
tessék ez elég hiteles?
ha csak arról lenne szó, hogy a civileknek titokos, az egy dolog lenne. de a többi párt sem nézhet bele, tehát mindenki számára titkos. tudtommal.
szerintem egyértelmű, hogy takargatnivalójuk van, azt leplezik ezzel. sok helyen írták, hogy az is benne van, hogy bármely újságíró vagy akárki nyilvánosságra hozza akármilyen okból, akkor azt büntetni lehet. Ha kiderül, hogy ok nélkül titkosították, akkor is titkos marad.
az mszp-től ennél nem vártam többet. de mint látod a fidesz teljesen megszavazta. eléggé beszédes.
azt nem tudom, nem hiszem.
AB-nek kellett volna megsemmisíteni. egyenlőre ezek mind összejátszanak szerintem.
Teljesen felesleges ezekről veszekedni, mert az egész úgynevezett "demokrácia" nem ér egy kalap szart se!Miért?
Mert szétszakítja a magyarságot, árkokat ás családok és barátok között,például mert te fideszes vagy én jobbikos te mszp-s stb.!Hallgatom az embereket, suttognak egymás mögött, én pedig kínomban csak röhögök, hogy ennyire meg lehet vezetni őket! Mert egyik sem különb a másiknál!Kérdem én:milyen rendszer az, ahol egy senkiházi tudatlan cigánynak, aki írni olvasni nem tud, ugyanolyan szavazati joga van, mint egy több diplomás embernek?Ez egy nagy hülye duma, hogy mindenki egyenlő!Teljesen mindegy, hogy mit szavaztak meg, az egész parlament egy maffia,csak pár hónap múlva már Pintér Sándornak, és Orbán Viktornak hívják majd a keresztapákat!
Olvasva a hsz-eket, gyerekkorom jut eszembe.
Amikor hittant tanultunk, olyan 3. osztályos korunkban, gyermeki kíváncsiságtól hajtva, feltettünk néhány kérdést a tiszteletes úrnak. Nem gonoszságból, egyszerű kíváncsiságból.
Amikor a plábános úr sarokba szorult a válaszadással,imígyen végta ki magát:
"Isteni titkokat feszegetni balgaság"
Úristen, mennyire hasonlítasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!