Sokan miért nem tekintik a fideszes lopásokat bűnnek?
Figyelt kérdés
A bűn az csak bűn marad. Aki pedig a bűnösöket mentegeti, az maga is bűnös és úgy is kell vele eljárni.2016. aug. 16. 20:15
1/10 anonim válasza:
A bűn és a jogi értelemben vett bűncselekmény nincs teljesen fedésben, és a törvény csak az utóbbit bünteti. Ha félrekefélsz, az is bűn, mégse csuknak le érte. Politikusoknál is az van, hogy nincs jogerősen bizonyítva és elítélve, így nem lehet tenni ellene semmit.
3/10 A kérdező kommentje:
Engem ez nem érdekel. Itt az a fontos, hogy miért halottak az erkölcsök. Miért éltetik egyesek a romlottságot és a korrupciót?
2016. aug. 16. 20:24
4/10 anonim válasza:
"pontosan kikről beszélsz?"
Rogán, Szijjártó, Lázár, Orbán, Pintér, Matolcsy, Kósa és társai!
5/10 anonim válasza:
Ja, Mészárost kifelejtettem, akinek már közel 6000 hektár földje van...
De vajon miből???
6/10 anonim válasza:
Ezek csak buta pletykák. Biztos korrupt, ha van pénze. De semmi konkrétat nem tudtok mondani. Amúgy meg a helyükben lennél te is pontosan ugyanezt csinálnád. És a baloldal bizonyítottan korrupt volt. Többen ültek sitten is.
7/10 anonim válasza:
"Rogán, Szijjártó, Lázár, Orbán, Pintér, Matolcsy, Kósa és társai!"
kik azok akik "sokan"? :) tudom gonosz vagyok
nehogy valaki még a végén kínos kérdeseket tegyen fel
8/10 anonim válasza:
persze a végén még kiderül, hogy már megint egy levegőbe beszélős gyűlölködés, csak a szokásos
71%os sztárvendéggel
9/10 anonim válasza:
@#6
"És a baloldal bizonyítottan korrupt volt. Többen ültek sitten is"
Hát pont ez a lényeg.Ők ültek.Pedig nem milliárdokról volt szó,csak pár tíz millióról.
10/10 anonim válasza:
Éljen Viktor! Éljen a párt! Éljen a Nemzeti FIDESZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!