Jeffrey Spender kérdése:
Mennyire komoly tájékozódási alapnak tekintik a 444 és Index híroldalakat?
Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 21:42
1/9 szántóvető válasza:
kik?részemről egy guriga taknyot nem érnek.
2/9 anonim válasza:
A facebook megosztásokból él, ezért nagyon pikánsnak és életszerűtlen hazugnak kell lennie.
Minden hasonszőrű hírportál ilyen.
5/9 anonim válasza:
Aki komoly tájékoztatási alapnak tekinti ezt a 2 szennyoldalt, csak sajnálni tudom. A magyar közélet legnagyobb bomlasztói, mérgezői ezek a médiumok.
6/9 anonim válasza:
Indexnek néha vannak jó írásaik (ha nem napi politikáról írnak).
Ha a világról akarsz tájékozódni, akkor olvass BBC-t vagy CNN-t mondjuk. Ha Magyarországról, akkor olvass nagyobb jobboldali, meg nagyobb baloldali portálokat.
7/9 anonim válasza:
Az Index szerintem nagyjából rendben van. A 444 meg legalább vicces :D
8/9 anonim válasza:
Részben annak tekintem. De másrészt, ha megnézitek minden másik híroldal vesz át cikkeket tőlük. Még a kuruc.info is akit nem nevezhetünk "balosnak".
9/9 anonim válasza:
A libsik komolynak tekintik, egyébként tele vannak magyarellenes hazugságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!