Most ez komoly?
Érpataki polgármestert, Orosz Mihály Zoltánt nem nézte még senki sem elmebetegnek? Nekem semmi bajom a Jobbikkal százszor inkább mint a Fidesz, MSZP na de az, amit ez a... degenerált művel, az már felháborító és már-már szavakkal leírhatatlan!!!
Tényleg ezzel akarja ez a szerencsétlen összefogni a magyarokat? karikás ostorozással, közös imádsággal, és mindenféle tollas, díszes ruhával?! Oké, oké kultúra de álljunk már meg egy percre... azért nem kellene mindenkire más személyes ideológiáját, baromságát ráerőltetni márpedig ez az elmebeteg azt csinálja. Ezt tényleg hagyják? ez, hogyan lehet egyáltalán politikai hivatalban? Miért kell a 21. században ilyen elveket tanítani gyerekeknek? Ilyen az összes Jobbikos? Nem kell cirkusz ahhoz, hogy valaki kimutassa hazája szeretetét, de ezek nem azt csinálják, hanem pont, hogy rombolják az ilyen ideológiákkal. Kereszténység? ugyan már...
szerintem meg derék ember
kifejezetten jó ha már gyermekkorukban belesulykolják az emberekbe, hogy a liberalizmus ártalmas, talán ez az egyetlen módja, hogy megállítsuk a magyarellenességet és globalizmust
Nem kötelező elmenni, mégis elmennek
Nem muszáj rá szavazni mégis rá szavaznak.
Úgy látszik van rá igény, habár én sosem mennék el ilyenre, támogatom, hogy legyenek ilyenek
"ma 18:17"
a liberalizmus se nem ártalmas, se nem magyarellenes. Ideje lenne ezt felfogni.
Álljunk meg egy szóra.
1. Orosz Mihály nem tagja a Jobbiknak, független polgármester. Bár jó viszonyuk nem titok...
2. "Tényleg ezzel akarja ez a szerencsétlen összefogni a magyarokat? karikás ostorozással, közös imádsággal, és mindenféle tollas, díszes ruhával?! Oké, oké kultúra de álljunk már meg egy percre... azért nem kellene mindenkire más személyes ideológiáját, baromságát ráerőltetni márpedig ez az elmebeteg azt csinálja."
Nem visel azt amit akar? Felőlem rózsaszín tangát is viselhetne angyalszárnyakkal, ha jól végzi a dolgát (nem tudom hogy jól végzi-e, mivel csak médiából tudok tájékozódni, nem vagyok érpataki)...
3. "Ezt tényleg hagyják? ez, hogyan lehet egyáltalán politikai hivatalban? Miért kell a 21. században ilyen elveket tanítani gyerekeknek?"
Úgy került hivatalba mint minden más polgármester: megválasztották. Ha az érpatakiak szeretik és már nem tudom hanyadik ciklusát tölti, onnantól semmi közünk hozzá...
" ma 18:57"
Akkor kezdjük azzal, hogy szépen utánanézel hogy mi a liberalizmus, mind gazdasági mind politikai értelemben.
Nem szipolyozza le senki a szellemi tőkét, az emberek magasabb bérekre, kiszámíthatóságra megbecsülésre várnak és ez otthon sajnos nincs meg ezért mennek nyugatra és mivel felnőtt emberek akiknek az EU polgárai is ezért meg is tehetik. Ennek nem a külföld az oka, ha nem a mai magyar politika, a sok mutyi, az államilag támogatott korrupció, az hogy az elit még jobban megakarja tömni a már így is telelévő zsebét. A társadalomban lévő törésvonalakkal a politika nem tud és nem is akar mit kezdeni semmit mivel így mindig kilehet játszani egy ellenség kártyát (komcsik, vagy fasiszták) attól függ mikor ki van hatalmon.
Miért nem küldjük a termékeinket Berlinbe? a tagjai vagyunk egy 500 milliós piacnak talán tudni kellene kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!