Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszen kívül mire érdemes...

A fideszen kívül mire érdemes még szavazni?

Figyelt kérdés

Nem akarok fideszre szavazni, de mindenképp szavazni akarok 18ban is, és a fideszen kívül nem látok egyetlen értelmes alternatívát sem! Oké rosszul teljesítünk, sokat lopnak, szar minden, de az ellenzéki pártoknál még csak egy épkézláb ötletet sem hallok soha arra mit csinélnának, mindig csak azt hallom szerintük mi rossz, meg mért szar a fidesz, de hogy szerintük hogyan kéne arra semmi.. talán a jobbik az egyetlen párt,amelynek értelmes ötletei vannak, de rájuk nem merek szavazni, gondoljatok bele a fidesz miatt is hatalmas szembeszélben kell boldogulnunk,mit reagálnának a külföldi politikai érők illetve befektetők egy jobbikos szélsőségesnek beállított pártra? Még ha jól is csinálnák amit csinálnak, akkor is leminősítésekre számíthatnánk, meg befektetők elvándorlására, arról Nem is beszélve, hogy hiába mond a jobbik elég sok jó dolgot, semmi kidolgozott tervük nincs mit kezdenének a gazdasággal. .

Oké hogy a fidesz rossz meg minden, de kire érdemes szavazni? Bárki más lenne jelenleg, már rég államcsőd lenne

2016. aug. 16. 18:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

# 30/30 Időpont ma 16:09

Mondom én. Varrok is gombot a hülyeségedre, csak ez akkora, hogy annyi cérna a világon nincs.

2016. aug. 17. 16:35
 32/35 anonim ***** válasza:
65%

Kérlek mondjátok már meg hogy akik eddig még nem voltak kormányon (jobbik, lmp) azok miért rosszak. Illetve ti honnan tudjátok hogy ha ők nyernék meg a választásokat akkor mit csinálnának.

Magyar mentalitás: az mszp és a fidesz rossz, de a jobbik és az lmp még nem volt hatalmon. Isten ments hogy az kerüljön kormányra aki még nem bizonyított. Kerüljön az kormányra aki a legrosszabb.

2016. aug. 17. 17:22
 33/35 anonim ***** válasza:
#32 Na igen, ezt én is fejtegettem már máshol. A biztos rossznál még mindig jobb a bizonytalan. Ha a spenótot nem szeretem, a tutymákolt rütylit pedig még nem kóstoltam, akkor inkább eszem tutymákolt rütylit ebédre.
2016. aug. 17. 17:48
 34/35 anonim ***** válasza:

3#.

És még a Jobbik vágja a fejünkhöz hogy "hazudtok reggel éjjel meg este!" De ez a válasz mint a vízfolyás...

Na most a Jobbik-nak jó a programja? Olvasd el, és ha utánna is azt mondod hogy jó akkor veled komoly baj van...

A többi párt mocskolja egymást? Mer a Jobbik nem mi? Csak reggelől estig mindnek a lecsukását követeli, meg mindegyik bűnöző szerinte, csak ők a rohadt becsületesek mi?

El vagy tájolva..

2016. aug. 17. 17:55
 35/35 anonim ***** válasza:
2016. aug. 17. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!