Érdemes lenne "igen"-nel szavazni az őszi népszavazáson?
Pont a szövegezés miatt ez az egész egy nagy átverés. Úgy van megfogalmazva a kérdés, hogy mindenki rávágjon egy határozott "nem"-et, miközben az egész alapvetően hazugságra és hergelésre épül, ráadásul még mellette értelmetlen is.
Én is támogatni akarom az EU-t. Még nem tudom, hogy hogyan lehet ezt a legjobban csinálni. Szerintem, ha a népszavazás érvénytelen lenne, mert a kutya nem menne el rá... az lenne a legjobb.
Megmutatni, hogy minket nem lehet manipulálni, és nem megyünk bele a kisded játékaikba.
"Én nem fogok elmenni. Úgy szavazok."
jelentése: tökmindegy, csináljatok, amit akartok.
"Szerintem, ha a népszavazás érvénytelen lenne, mert a kutya nem menne el rá... az lenne a legjobb. "
jelentése: tökmindegy, csináljatok, amit akartok.
"Megmutatni, hogy minket nem lehet manipulálni, és nem megyünk bele a kisded játékaikba."
az egyetlen eredmény, ami megakasztja a Fidesz gépezetét az, ha érvényes a népszavazás és az igenek nyernek. minden más estben ki tudják hozni, hogy az emberek többsége valójában őket támogatja...
Miért is kellene kiállni az EU mellett?
Ebben a dologban egy g_ci ként viselkedik Brüsszel.
Az egyszeri betelepítést precedenst teremtene és további betelepítéseket eredményezne.
Értem, tehát azért álljunk ki az EU marhasága mellett, hogy demonstráljunk Viktor ellen?
Én akkor is a betelepítés ellen szavaznék, ha maga az ördög lenne a miniszterelnök.
Hogy van - e jelentősége, az meg majd elválik. Az EU nincs épp a története csúcspontján. Annyit érünk, érhetünk el, amennyit kierőszakolunk.
Pont most van rá a megfelelő idő, hogy britek lelépnek, még ez is a kezünkre játszik. Vagy át kell szervezni ezt a gittegyletet, vagy szűnjön meg a francba.
Persze, hazánkban mindig volt egy jó vastag réteg abból az embertípusból, aki bárkinek lefeküdt, korábban a szovjet elvtársaknak, ma meg az EU vezetőinek. "Mert így akarják az elvtaarsak."
Mi meg nem úgy akarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!