Ti miért mentek el szavazni?
Arra lennék kíváncsi, hogy ha epmentek szavazni, először is melyik jelöltre szavaznátok, és mit vártok el tőle. Ha például elmegy valaki egyszerű ember és a FIDESZ mellett voksol,feltételezem meg van elégedve a kormánnyal. Ha így van leírhatnátok miért, és mennyiben. Viszont valószínűsítem ha elmegy valaki és az MSZP mellett szavaz, akkor elégedetlen a jelenlegi kormánnyal, és úgy véli az ő választottja jobban teljesítene. Ha így van mit várnátok el az MSZP kormányátol? És mennyiben hiszitek, hogy tudna ebben segíteni?. Mindössze az a vonal a kérdésemben, hog mit tartotok a legnagyobb problémának, és kitől képzeltek el megoldást rá. Remélem nem bonyolultan fogalmaztam meg. :). Tehát erről kérdeznék most. Lenne néhány párt amire külön kíváncsi lennék, szóval ha köztük van a választottatok bátran irjatok. :D
FIDESZ, MSZP, DK, JOBBIK, LMP, PM. Ha a többi párt közt válogattok inkább ,bátran írjatok arról is.
Bokros csomag, felejt a magyar :D bár igaz rendbe vágta az országot csak épp családi nem "gyütt" meg telis tele rakná migránsokkal kedves 21:00 válaszadó.
Én a Jobbikra, csak azért is mert demagógnak hiszem amit kitalálnak ellenük, ja és azért is mert nem képmutató párt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!