Mentek szavazni az EP választásokra? Ha igen, kire adjátok a voksaitokat?
Valószínűleg LMP, de még meglátom, ki mivel tud előállni. Jobbik, Fidesz kizárt, azt sem értem, minek indulnak el - nagyjából olyan, mintha az országgyűlési választásokon elindulna egy párt, aki ellenzi az országot magát és ellenséget lát benne.
Országgyűlésin az LMP-re szavaztam.
Én is megyek, természetesen a Jobbikra szavazok, ahogy az országgyűlési választásokon is.
Szerintem szükség van a jobboldali pártokra az EP-ben, hiszen meg kell védeni a magyar érdekeket. Sajnos bizonyos baloldaliak még képesek a saját országukat is lejáratni, ha az EU érdekei úgy kívánják.
Pontosan ahogy mondod kérdező.
6 nem ismered a Jobbikot, azért mondasz hülyeséget.
Szerinted itt Magyarországon hány olyan párt van hatalomban amelyik ellene van az országnak és ellenségként kezeli a magyarokat?
Hány ilyen van a hatalomban akik szerint a magyarok bűnösök, és lakolniuk kell állítólagos tetteikért, és ezt ma majdnem nyíltan vállalják?
Hány olyan párt van aki állandóan rohant ki az Euba mocskolni és büntetést kérni a saját országára?
Hány olyan Eu-s "magyar" képviselőről tudsz, aki kijelentette, bár csak másik ország képviselője lehetne?
Hány olyan pártról tudsz amely állandóan a kisebbségekért aggódott és rettegett a magyarok védelme árán, helyett?
Hány olyan "magyar" Eu-s és itthoni képviselőt tudsz mondani a Jobbikosokon és Morvai Krisztinán kívül, akik kiálltak bármikor is a magyarok és magyarok érdekei mellett? Legyenek azok bel- vagy külföldiek?
Megmondom neked, EGYET SEM, SŐT CSAK ÁRULÓK VANNAK RAJTUK KÍVÜL !
"6 nem ismered a Jobbikot, azért mondasz hülyeséget. "
Nyilvánvalóan nem értetted az analógiát, amit írtam, de megpróbálom másképp.
A Fidesz ellenséget lát az EU-ban ("gazdasági szabadságharc") a Jobbik pedig "újratárgyalná" a tagságunkat, bármit is jelentsen ez.
Na, Te szívesen szavaztál volna az Országgyűlési választásokon egy olyan pártra, ami pl.: Heves megye nevében gazdasági szabadságharcot hirdet Magyarország ellen, vagy újratárgyalná Heves megye tagságát az országban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!