Mitől féltek? Mitől félnek a magyar emberek? Azt mondta bajnai, hogy az emberek azért nem mentek el szavazni, mert félnek. Miért mondanak ilyen hülyeséget, hogy félnek az emberek?
Az M1-et néztem tegnap este, és akaratlanul is meg kellett hallgatnom. Bár viccesek voltak a reakcióik arra a HATALMAS zakóra, amit kaptak; akkora zakó volt, hogy mind az 5 párt bele fért kényelmesen.
De ettől függetlenül, kíváncsi vagyok, hogy a bajnaisták mivel magyarázzák azokat az eszméletlen hülyeségeket, amiket összehordanak az imádottaik. Szóval mi ez a nagy félelem?
A közöny, "a nekünk úgy is befellegzett már" ideológia lengi körül a népet. Az a baj, hogy a passzív ellenállást pont nem ilyenkor kéne gyakorolni. Aztán menni fog mindenféle fórumon a panaszkodás.
Érdekes eredmények születtek volna, ha mindenki elmegy.
Én tudatában vagyok ennek. Igen, a közöny az, ami sajnos jellemző az emberek többségére. Aminek nem vagyok tudatában az az, hogy mitől félnek az emberek bajnai szerint. Reménykedtem abban, hogy egy bajnai-fanatista meg tudja ezt válaszolni, hogy vajon mit értett ez alatt, vagy megint csak süketelt szokásos módon.
A cigányokat csak néhány településen szállította a Fidesz szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!