22 éves meleg férfiként melyik politikai párttal érdemes szimpatizálnom? (A többi lent)
A Jobboldal úgy tapasztalom nem igazán tolerálja a melegeket és ezzel szerintem sok szavazótól esnek el. Én most leginkább a DK és az MSZP felé húzok, mert az ő táboraikban a legnagyobb az elfogadás és mivel a demokrácia hanyatlóban van hazánkban, így a legdemokratikusabb erőknek nagy szükségük van a támogatásra.
Nem tudom hogyan alakulnak a dolgok 2018-ig, de a Fidesz meglátásom szerint nyíltan meleg ellenes kampányt folytat és az iskolázatlanabb híveiknek, csak annyi jön le kb., hogy melegek = liberálisok és ez a szemlélet véleményem szerint nagyon ellehetetleníti a józan kommunikációt a két fél között. Demokrataként egy toleránsabb, modernebb szemléletű országban szeretnék élni,ahol akár gyermeket is örökbefogadhatok, de az egyre erősödő szélsőséges közhangulat és a mélyülő kilátástalanság miatt úgy érzem, a meggyengült demokráciát, csak valódi demokratikus pártok állíthatják helyre. Ti hogyan látjátok ezt?
"A Jobboldal úgy tapasztalom nem igazán tolerálja a melegeket és ezzel szerintem sok szavazótól esnek el"
Senkitől ! A kormány úgyis keresztény KDNP-s, ők pedig ugye nem szimpi úgyse a melegeknek. Nomeg aki vérbeli lázadó meleg, az úgyis család ellenes, azaz nem szavazna a Fideszre sem. Senkit sem veszítenek
A magadfajtának senkivel sem érdemes szimpatizálnia, mert a baloldal és a liberálisok úgyis eladnak mindent alólad
"Nomeg aki vérbeli lázadó meleg, az úgyis család ellenes"
Barom.
Úgysem fog kiállni melletted senki, ne is álmodj róla, inkább beléd rúgnak.
Egyébként sem tudják mi az a liberális, kár a gőzért.
Maradj független, nincs olyan párt Magyarországon, akikhez szimpatizálni lehetne.
Fidesz: teljesen korrupt, mintha egy ukrán párt lenne.
Jobbik: kezd gyengülni, Vona-val az élen soha nem lesz kormányváltó párt.
MSZP: bizonyította alkalmatlanságát 2010-ig
DK: szellemileg visszamaradót egyénekből áll a szavazóikkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!