Mi a baj a fidesszel? 18ba már én is szavazhatok kezdtem utánanézni kire érdemes sok pártról olvastam, nem értem miért mindenki a fideszt szídja.
A Fidesz nem lenne rossz, hogyha lenne ennyi korrupciós botrányuk, csalás az EU pénzekkel.
Ha ezeket nem számítjuk, nem lennének rosszak.
Mi a baj vele: korrupció
Ha ez nem lenne, valóban ők lennének a legjobb alternatíva. Én is 18ban szavazok először és ez lesz az az ok amiért nem rájuk teszem az x-et.
Ne aggódj rájuk fogunk :) Az utolsó mentsvár ma..
Mi a baj a Fidesszel? Rengeteg.
- Megosztó, gyűlöletpolitikát folytat 2002 óta, amivel tönkreteszi a nagyobb együttműködések lehetőségét
- Nem ők kezdték ugyan, de folyamatosan gyengülnek különféle állami szolgáltatások
- Növekvő korrupció, gyengülő demokrácia... stb.
Nem fogom megmondani kire szavazz, ezt neked kell eldöntened. Majd ha megindul a kampányolás, vesd össze a pártok programjait, dönts azok alapján.
De ha lehet egy tanácsom, olyanra ne szavazz, aki már egyszer volt hatalmon, mert azzal önigazolást adsz nekik a korrupt viselkedésükhöz.
Hosszú a lista.
Kezdjük az elején:
Palira vett egy negyed országot. Az orránál fogva ráncigál egy rakás szavazót. Azon dolgozik hogy elhülyítsen egy nagy halom embert, mert a hülyítetteket a legkönnyebb irányítani. Akivel butaként bánnak előbb utóbb az is lesz. Ezt elérte. Elhiteti az emberekkel hogy tesz is értük, és hogy érdekli mi van a kisemberrel. Közben mindent megtesz hogy a kisember maradjon ott ahol van, tartania kelljen a gondok csapdáitól. A korrrupció szintje a legmagasabb a rendszerváltás óta. Már pofátlan s közben hülyének néz, habár a szavazóit ebben i folyton palira veszi. Mindeközben hiába vannak olyan erők akik dolgoznának is , dolgoztak is picit azért hogy a kisember élete egy csipettel, nem mondjuk hogy sokkal de egy csipettel könnyebb legyen az élete. Ők is korruptak, mentes nincs, de közben a kismeberrel is törődik, nem a haverokkal. Rájuk ver mindent porig lejáratja , lejáratta őket, eltüntette az útból, csak nagyobb gazembereket hagyott a parlamentben, akik bármily támogatottsággal is rendelkeznek sose nyernek, mert inkább a Fideszre szavaz mindenki. Magyarul betelepszik az életünkbe és hülyét csinál belőlünk. Egy vonásban ennyi van a Fidesz nevén, amiért elkárhozol ha rájuk X-elsz..
Addig nincs probléma, amíg tudsz dolgozni és valamilyen szinten elvegetálsz a fizetésedből.
De legyen valamilyen egészségügyi problémád, munkaképesség csökkenésed. Meglátod milyen érzés az fidesz és a kndp (a keresztények) szociálpolitikájának áldozatul esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!